036 848 11 21

Zoey Ivory boeken

Zoey Ivory inhuren of boeken

Ze houdt van junkfood en hecht meer waarde aan innerlijk dan uiterlijk. Een stereotiep model is Zoey Ivory dan ook zeker niet. Toch is deze schoonheid de winnares van Miss Nederland 2016 en staat ze aan het startpunt van een veelbelovende carrière. Organisaties boeken haar namelijk niet alleen als model, maar willen haar ook inhuren als spreker of presentator.

Model Zoey Ivory inhuren als presentator

Hoewel haar ontwikkeling als presentator een recente is, ligt een carrière als model voor Zoey Ivory al op jeugdige leeftijd in de lijn der verwachting. Zoals zoveel meisjes heeft ze belangstelling voor uiterlijke verzorging en al vroeg wordt ze door een scout ontdekt op straat. Vanaf dat moment neemt haar loopbaan een grote vlucht.

Een impuls voor haar werkzaamheden als model vormt haar jarenlange ervaring met dansen en acteren. Op haar elfde auditeert ze met succes bij het befaamde Lucia Marthas Institute of Performing Arts en hier leert ze de fijne kneepjes van het vak. Poseren, lichaamsbeheersing en presentatie; het zijn allemaal belangrijke vaardigheden die het ambitieuze model als geen ander beheerst.

Zoey Ivory boeken als spreker voor evenement

Haar talent en brede bagage blijven niet zonder resultaat, want al snel willen steeds prestigieuzere opdrachtgevers haar inhuren. Ze maakt naam als model en belandt in de FHM 500; de ranglijst waarop de 500 mooiste vrouwen van Nederland prijken. Ook voor haar diensten als spreker en presentator begint de belangstelling te stijgen.

In 2016 doet Zoey Ivory mee aan Miss Nederland, de bekendste landelijke modellenwedstrijd. Ze wint glansrijk en wordt Miss Nederland 2016. Niet alleen dankzij haar schoonheid en uitstekende kwaliteiten als model, maar ook dankzij haar talenten als natuurlijk begaafd spreker en presentator. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven haar in die hoedanigheid willen boeken.

Zoey Ivory staat bekend om haar natuurlijke manier van presenteren en spreekt moeiteloos voor groot publiek. Ze heeft affiniteit met thema’s zoals mode, styling, modellenwerk en dans, maar ook partijen in andere branches kunnen haar inhuren als spreker of presentator. Dit getalenteerde model is van alle markten thuis.

Contact leggen met Zoey Ivory

Wilt u aanvullende informatie ontvangen over het boeken van Zoey Ivory als presentator of spreker? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Sprekersbureau. Graag vertellen wij u alles over de mogelijkheden.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Zoey Ivory boeken

Voor prijzen het inhuren van Zoey Ivory kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Zoey Ivory, sprekersburo Zoey Ivory, boekingen Zoey Ivory, boekingskantoor Zoey Ivory, prijs Zoey Ivory, Zoey Ivory boeken, Zoey Ivory huren, Zoey Ivory inhuren, Zoey Ivory kosten