036 848 11 21

Yvon Jaspers boeken

De sympathieke Brabantse presentatrice Yvon Jaspers weet jaar in jaar uit, miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren met haar programma Boer zoekt vrouw. U kunt Yvon Jaspers inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Klokhuis
Jaspers volgde een opleiding aan de theaterschool in Eindhoven en doorliep vervolgens diverse mediacursussen. Bij het grote publiek werd zij vervolgens bekend als presentatrice van het informatieve jeugdprogramma Klokhuis. Ook bemachtigde zij een rol in de populaire serie Rozengeur en Wodka-lime.

In 2004 werd Jaspers presentatrice van de kijkcijferhit Boer zoekt vrouw, waarin vrijgezelle boeren opzoek gaan naar een partner om hun leven mee te delen. De afleveringen trekken jaarlijks grote aantallen kijkers. In seizoen 5 stemden maar liefst 5,2 miljoen kijkers af op de populaire serie.

Yvon Jaspers wist als presentatrice van het programma vijf keer de Zilveren Televizier-Ster te winnen. Voor de KRO presenteert Jaspers tevens nog een aantal andere programma’s, waaronder Wonderen bestaan en Kinderfilm Theater.

Kookboek
Verder is Jaspers te zien geweest in Zebra, Lola Moviola, IJs, Knofje, Hartslag en Bradaz. Ook schrijft zij columns voor de VIVA. Jaspers heeft tevens een aantal kinderboeken uitgebracht en publiceerde in 2008 het kookboek Spaghetti aan het plafond.

Wilt u Yvon Jaspers boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Yvon Jaspers boeken

Voor prijzen het inhuren van Yvon Jaspers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Yvon Jaspers, sprekersburo Yvon Jaspers, boekingen Yvon Jaspers, boekingskantoor Yvon Jaspers, prijs Yvon Jaspers, Yvon Jaspers boeken, Yvon Jaspers huren, Yvon Jaspers inhuren, Yvon Jaspers kosten