036 848 11 21

Xelly Cabau van Kasbergen boeken

Xelly Cabau van Kasbergen inhuren of boeken
Van haar ‘passie voor beauty’ maakte ze haar vak. Sindsdien is Xelly Cabau van Kasbergen de vaste styliste en visagiste van bekende ‘merken’ als Yolanthe (haar zus), Sylvie Meis en Johnny de Mol. En nog vele anderen. Hoe mensen tot een merk kunnen uitgroeien, behoort tot haar geliefde onderwerpen als spreker en presentator. Ook als dagvoorzitter gaat Xelly, zelf ook een merk, voor stijl, inspiratie en motivatie.

Lifestyle-icoon Xelly Cabau van Kasbergen inhuren
Xelly Cabau van Kasbergen inhuren of boeken, betekent: een inkijkje in de wereld van glitter en glamour voor de gasten van uw evenement of bijeenkomst. Xelly is de steun en toeverlaat van veel glamour-dames en –heren en de vaste styliste en visagiste van bekende glossy’s en tv-programma’s. Als ondernemer en zakenvrouw weet ze haar vak naar een hoog niveau te tillen.

De ‘zus van Yolanthe’ groeide op in een gezin van louter meiden. Als jongste werd ze vaak gebruikt als ‘opmaakpop’. Dat voedde haar passie voor de wereld van cosmetica. Na haar studie werkte ze op de cosmetica-afdeling van de Bijenkorf. Daarna kreeg ze een schitterende baan bij Chanel. Uiteindelijk koos ze voor het zakelijke avontuur door een eigen bedrijf op te richten, waarmee ze uiterst succesvol is.

Ook u kunt Xelly als spreker inhuren of boeken
Veel bedrijven willen Xelly Cabau van Kasbergen inhuren, omdat ze als spreker, presentator of dagvoorzitter met overtuiging duiding geeft aan het fenomeen Personal Branding. Als mensen zichzelf zien als een merk en de nadruk leggen op hun bijzondere eigenschappen en unieke talenten, is hun kans op een leuke baan en maatschappelijk succes groter. Dat vraagt om zelfonderzoek en durf. Wat daar allemaal bij komt kijken? Xelly komt het graag als spreker uitleggen en weet uw gasten met haar verhaal te motiveren.

Daarnaast is zij beschikbaar als presentator en dagvoorzitter tijdens events waar lifestyle en representatie centraal staan. Ze verzorgt bovendien demonstraties en workshops met betrekking tot haar expertise: cosmetica en opmaaktechnieken. Ze schreef er een verhelderend boek over, Make-up getiteld. Onmisbare informatie voor wie wil werken aan zichzelf als merk, hét onderwerp waarom bedrijven en organisaties stijlicoon Xelly veelvuldig inhuren en boeken.

Contact leggen met Xelly Cabau van Kasbergen?
Wilt u Xelly Cabau van Kasbergen eveneens inhuren of boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst of bedrijfsevenement? Neem voor meer informatie over haar mogelijkheden en beschikbaarheid contact op met Sprekersbureau. Wij zitten voor u klaar om deze aansprekende persoonlijkheid direct als spreker voor uw bijeenkomst te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Xelly Cabau van Kasbergen boeken

Voor prijzen het inhuren van Xelly Cabau van Kasbergen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Xelly Cabau van Kasbergen, sprekersburo Xelly Cabau van Kasbergen, boekingen Xelly Cabau van Kasbergen, boekingskantoor Xelly Cabau van Kasbergen, prijs Xelly Cabau van Kasbergen, Xelly Cabau van Kasbergen boeken, Xelly Cabau van Kasbergen huren, Xelly Cabau van Kasbergen inhuren, Xelly Cabau van Kasbergen kosten