036 848 11 21

Wouke van Scherrenburg boeken

Journaliste Wouke van Scherrenburg is vooral bekend als de doortastende parlementair verslaggever van het actualiteitenprogramma Den Haag Vandaag. Wouke van Scherrenburg is tevens in te huren als spreker en dagvoorzitter. Zij geeft interessante lezingen en is daarnaast bedreven in het leiden van discussies en het voorzitten van congressen.

Parlementair verslaggever
Van Scherrenburg begon haar journalistieke carrière bij de Arnhemse Courant. Vervolgens stapte zij over naar de VNU-combinatie waar zij als parlementair verslaggever verantwoordelijk werd voor de binnen- en buitenlandse politiek.

Enkele jaren later trad zij in dienst bij Den Haag Vandaag. Hier werd zij verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Later in haar carrière presenteerde Van Scherrenburg ook nog programma’s als Een Politiek Gesprek en Talenwonders in Italië.

Boeken
Van Scherrenburg heeft diverse boeken geschreven over haar ervaringen in Den Haag. Zo publiceerde zij het boek Vrouwen op het Binnenhof en schreef zij het boek Mannen op het Binnenhof.

Verder is Van Scherrenburg regelmatig actief als spreker. Even scherp als in Den Haag Vandaag treedt zij op als discussieleider en dagvoorzitter. Wilt u Wouke van Scherrenburg boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Wouke van Scherrenburg boeken

Voor prijzen het inhuren van Wouke van Scherrenburg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Wouke van Scherrenburg, sprekersburo Wouke van Scherrenburg, boekingen Wouke van Scherrenburg, boekingskantoor Wouke van Scherrenburg, prijs Wouke van Scherrenburg, Wouke van Scherrenburg boeken, Wouke van Scherrenburg huren, Wouke van Scherrenburg inhuren, Wouke van Scherrenburg kosten