036 848 11 21

Wolter Tjeenk Willink boeken

Wolter Tjeenk Willink is een expert op het gebied van online marketing en zoekmachinemarketing. Bedrijven die Wolter Tjeenk Willing boeken als spreker of dagvoorzitter krijgen tijdens zijn lezingen alles te horen over zaken als SEO, Google Adwords, webanalytic, social media en online marketing.

Zoekmachinemarketing
Tjeenk Willink is de oprichter en directeur van Traffic Builders Zoekmachinemarketing en medeoprichter van Traffic Builders People, een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in online marketing vacatures.

Onder andere hierdoor heeft hij al meer dan tien jaar ervaring met zoekmachinemarketing, webanalyse en conversieoptimalisatie. Hij werkte onder ander voor opdrachtgevers in de reisbranche, online retail, finance en de zakelijke dienstverlening.

Tjeenk Willink is een veelgevraagd gastspreker en was onder andere betrokken bij de Webwinkel Vakdagen, IAM, de Google Analytics User Conference, het Emerce Conversion Event en Search Engine Stratiegies.

Gastdocent
Bovendien is hij als gastdocent verbonden aan de Universiteit Nyenrode en de Hogeschool InHolland. Ooks is hij actief als blogger voor Marketingfacts en Frankwatching. Tjeenk Willink is tevens voorzitter van de Taskforce Search van de branchevereniging IAB Nederland. In deze hoedanigheid was hij een van de initiatiefnemers van de Gedragscode Zoekmachinemarketing en de Search Marketing Thursdays.

Wilt u Wolther Tjeenk Willik inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Wolter Tjeenk Willink boeken

Voor prijzen het inhuren van Wolter Tjeenk Willink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Wolter Tjeenk Willink, sprekersburo Wolter Tjeenk Willink, boekingen Wolter Tjeenk Willink, boekingskantoor Wolter Tjeenk Willink, prijs Wolter Tjeenk Willink, Wolter Tjeenk Willink boeken, Wolter Tjeenk Willink huren, Wolter Tjeenk Willink inhuren, Wolter Tjeenk Willink kosten