036 848 11 21

Winston Gerschtanowitz boeken

Acteur en presentator Winston Gerschtanowitz is bekend als presentator van RTL Boulevard. Daarnaast speelde hij in tal van films en was hij te bewonderen in de soap Goudkust. U kunt Winston Gerschtanowitz boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Modellenwerk
Gerschtanowitz studeerde na de middelbare school aan de Amsterdamse Academie Bank en Financiën en volgde vervolgens een opleiding productie en televisie aan de Media Academie. Al tijdens zijn studie deed hij modellenwerk.

Zijn grote doorbraak kwam met zijn rol in de populaire soapserie Goudkust. Tijdens deze periode zat hij bovendien in de popgroep 4-Fun. Na Goudkust ging Gerschtanowitz aan de slag als presentator van programma’s als Wannahaves en Sterrenjacht. Ook werd hij presentator van RTL Boulevard, waarvan hij in 2008 hoofdpresentator van werd. Ook was hij presentator van het programma Thuis en nam hij deel aan Dancing on Ice. Sinds 2011 is hij bovendien te zien als presentator van Let’s get married.

Discjockey
Daarnaast is Gerschtanowitz ook te beluisteren op de radio. Op Noordzee FM presenteert hij het programma Winstons Weekend. Verder is hij medeoprichter van het bedrijf Media Republic, dat zich richt op het ontwikkelen van multimediale concepten en het produceren van videogames. Daarnaast is hij sinds 2013 commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa.

 

Wilt u Winston Gerschtanowitz boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Winston Gerschtanowitz boeken

Voor prijzen het inhuren van Winston Gerschtanowitz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Winston Gerschtanowitz, sprekersburo Winston Gerschtanowitz, boekingen Winston Gerschtanowitz, boekingskantoor Winston Gerschtanowitz, prijs Winston Gerschtanowitz, Winston Gerschtanowitz boeken, Winston Gerschtanowitz huren, Winston Gerschtanowitz inhuren, Winston Gerschtanowitz kosten