036 848 11 21

Winfried Bayens boeken

Journalist Winfried Bayens is een talentvol presentator die onder andere te zien was in het Jeugdjournaal. Behalve met presenteren, houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe formats. Winfried Bayens is in te huren als spreker en presentator.

Jeugdjournaal
Bayens volgde een journalistieke opleiding en ging vervolgens aan de slag voor NOVA. Na vier jaar werd hij verslaggever van het Jeugdjournaal. Voor zijn werk voor dit programma werd hij onder andere bekroond met De Gouden Tape, de prijs voor aanstormend televisietalent van het Genootschap van Hoofdredacteuren. Ook ontving hij de Cinekid-publieksprijs.

Behalve op televisie is Bayens te bewonderen op de radio. Zo is hij te horen bij het radioprogramma BNN Today, waar hij eerst sidekick en later presentator was. Ook werkte hij voor 3FM als nacht-dj.

Ook was Bayens bij de NOS verantwoordelijk voor een aantal live uitzendingen. In 2007 was hij betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe nieuwsbulletin NOS Journaal op 3, waarvoor hij onder andere samensteller, verslaggever en presentator werd.

Formats
In 2008 verliet Bayens de NOS om zich te richten op zijn nieuwe bedrijf KNZPT, waarmee hij nieuwe formats ontwikkelt televisie, live-evenementen, en multimediaprojecten. Dat jaar was hij tevens de presentator van de VPRO Wetenschapsquiz Junior.

Daarnaast treedt hij regelmatig op als presentator van evenementen in het land. Wilt u Winfried Bayens boeken? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Winfried Bayens boeken

Voor prijzen het inhuren van Winfried Bayens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Winfried Bayens, sprekersburo Winfried Bayens, boekingen Winfried Bayens, boekingskantoor Winfried Bayens, prijs Winfried Bayens, Winfried Bayens boeken, Winfried Bayens huren, Winfried Bayens inhuren, Winfried Bayens kosten