036 848 11 21

Willem Vermeend boeken

Willem Vermeend is bekend als voormalig staatssecretaris en minister. Als hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de Univsersiteit van Maastricht kan hij als spreker alles vertellen over economische en politieke onderwerpen. U kunt Willem vermeend boeken als spreker bij Sprekersbureau.com.

Politiek
Belastingspecialist Willem Vermeend kwam in 1984 in de Tweede Kamer namens de Partij van de Arbeid. Na tien jaar als kamerlid te hebben gefungeerd, werd hij in 1994 staatssecretaris van Financiën. Deze functie bekleedde hij tijdens de twee Paarse kabinetten. In 2000 werd hij vervolgens minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In 2002 nam Vermeend afscheid van de politiek en keerde terug in het hoger onderwijs, een rol die hij voor zijn politieke carrière ook al bekleedde. Hij is tegenwoordig onder andere hoogleraar Europees fiscaal recht en fiscale economie aan de Universiteit van Maastricht.

Verder treedt hij regelmatig op als politiek en financieel economische commentator in de media. Ook schrijft hij columns.  Daarnaast is hij commissaris bij grote ondernemingen als Mitsubishi en Randstad.

Auteur
Vermeend heeft meerdere boeken geschreven. Zo publiceerde hij de boeken De Kredietcrisis, De WIJ Economie en Verwarring in het land van Henk & Ingrid: Doe eens normaal, man!.

Bij Sprekersbureau.com kunt u Willem Vermeend boeken als spreker. Voor zijn lezingen put hij uit zijn schat aan kennis over de economie en het belastingrecht.

Wilt u Willem Vermeend boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Willem Vermeend boeken

Voor prijzen het inhuren van Willem Vermeend kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Willem Vermeend, sprekersburo Willem Vermeend, boekingen Willem Vermeend, boekingskantoor Willem Vermeend, prijs Willem Vermeend, Willem Vermeend boeken, Willem Vermeend huren, Willem Vermeend inhuren, Willem Vermeend kosten