036 848 11 21

Willem Reimers boeken

Willem Reimers is een flamboyante hotelier die directeur is geweest van prestigieuze hotels in Zwitserland en Nederland. Daarnaast is hij regelmatig te zien in diverse televisieprogramma’s over horecaondernemingen. Bedrijven en organisaties die Willem Reimers inhuren als spreker of dagvoorzitter weten na zijn lezingen alles over etiquette en omgangsvormen.

Zwitserland
Reimers studeerde cum laude af aan de Steigenberger Hotelfachschule en ging vervolgens aan de slag in Zwitserland. Bij diverse hotels deed hij de nodige ervaring op en uiteindelijk werkte hij zich op tot directeur van Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken.

Uiteindelijk keerde hij terug in Nederland waar hij leiding gaf aan diverse luxe hotels. Hij eindigde als general manager van The Grand in Amsterdam, een vijfsterrenhotel dat tot ver buiten Nederland bekend wist te maken.

Televisie
De afgelopen jaren is Reimers regelmatig op televisie te zien in een succesvolle reeks programma’s over de horecabranche. Zo verscheen hij samen met Herman den Blijker in de serie Herrie in het Hotel, waarin Reimers en Den Blijker slechtlopende horecaondernemingen uit het slop proberen te trekken. Daarbij kijkt Reimers naar de gastvrijheid en sales en marketing.

Dat Reimers erop gebrand is zijn liefde voor het vak over te brengen op anderen blijkt ook wel uit de serie Knallen in de Horeca, waarin hij noodlijdende ondernemingen te hulp schiet en de bediening onder de loep neemt.

Daarnaast brengt hij zijn kennis over in lezingen. Niet alleen voor de horeca- en hotelbranche, maar voor iedereen in het bedrijfsleven zijn de lessen Reimers over etiquette en omgangsvormen toepasbaar.

Wilt u Willem Reimers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Willem Reimers boeken

Voor prijzen het inhuren van Willem Reimers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Willem Reimers, sprekersburo Willem Reimers, boekingen Willem Reimers, boekingskantoor Willem Reimers, prijs Willem Reimers, Willem Reimers boeken, Willem Reimers huren, Willem Reimers inhuren, Willem Reimers kosten