036 848 11 21

Willem Middelkoop boeken

Willem Middelkoop is een journalist, publicist, fotograaf en ondernemer die vooral bekend is als marktcommentator van RTL Z. Daarnaast schuift hij regelmatig aan als tafelgast in De Wereld Draait Door en andere actualiteitenprogramma’s. U kunt Willem Middelkoop inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij kan alles vertellen over de gevolgen van de financiële crisis, de oliemarkt en goud.

Boeken
Middelkoop schreef diverse boeken over zijn expertises. Zo verscheen in 2007 de bestseller Als de dollar valt, waarin hij waarschuwde voor de op handen zijnde kredietcrisis en een mogelijke crash van het financiële systeem. Het boek werd ruim vijftigduizend keer verkocht.

In 2008 verscheen zijn volgende boek, De permanente oliecrisis, waarin Middelkoop voorspelt dat de wereldwijde olieproductie in 2015 zijn hoogtepunt bereikt, met permanent hoge olieprijzen tot gevolg en de weerslag daarvan op de westerse manier van leven.

Mondiale systeem
Een jaar later volgde het boek Overleef de kredietcrisis en in 2012 verscheen Goud en het geheim van geld. In 2014 bracht hij met The Big Reset zijn eerste Engelstalige boek uit. Hierin bepleit hij dat voor 2020 het mondiale systeem drastisch zal moeten worden hervormd.

Middelkoop is een veelgevraagd adviseur voor bedrijven en daarnaast een van de initiatiefnemers van het in 2008 opgerichte Gold & Discovery Fund. Verder is hij een veelgevraagd spreker en ook treedt hij zo nu en dan op als dagvoorzitter.

Wilt u Willem Middelkoop boeken als spreker of dagvoorzitter? In zijn lezingen kan hij alles vertellen over onderwerpen als de dollar en goud, economische ontwikkelingen en de toekomst van de oliemarkt. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Willem Middelkoop boeken

Voor prijzen het inhuren van Willem Middelkoop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Willem Middelkoop, sprekersburo Willem Middelkoop, boekingen Willem Middelkoop, boekingskantoor Willem Middelkoop, prijs Willem Middelkoop, Willem Middelkoop boeken, Willem Middelkoop huren, Willem Middelkoop inhuren, Willem Middelkoop kosten