036 848 11 21

Willem Gunneman boeken

Willem Gunneman is een cabaretier, sneldichter en schrijver die bekend is door zijn medewerking aan diverse bekende radio- en televisieprogramma’s. Daarnaast is hij actief als spreker, dagvoorzitter, discussieleider en motivator. Als verrassend entertainer geeft hij lezingen voor tal van bedrijven en organisaties.

Radio en televisie
Regelmatig treedt Gunneman op in diverse radio en televisieprogramma’s. Zo verzorgt hij wekelijks muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord. Daarnaast was hij te zien in bekende programma’s als Kassa en Pauw en Witteman. Op de radio was Gunneman onder andere te horen in de Coen en Sander Show.

Ook zijn de teksten van Gunnenman regelmatig te horen in het Concertgebouw en het nieuwe De La Mar-theater. Hier worden zij vertolkt door bekende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Rap van tong
Daarnaast is Gunneman veel actief als spreker en dagvoorzitter voor bedrijven, overheden, theaters en organisatiebureaus. Scherp en rap van tong als hij is, weet hij zijn publiek te verbazen met zijn improvisatietalent. Als debatleider is hij even scherp en alert en met de juiste toon en zo nu en dan een vrolijke kwinkslag weet hij de discussies te leiden. Daarnaast komt de journalistieke achtergrond van Gunneman uitstekend van pas bij zijn werkzaamheden als discussieleider en dagvoorzitter.

Wilt u Willem Gunneman boeken als spreker of dagvoorzitter? De diensten van Gunneman zijn prima te combineren met een verrassend muzikaal optreden. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Willem Gunneman boeken

Voor prijzen het inhuren van Willem Gunneman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Willem Gunneman, sprekersburo Willem Gunneman, boekingen Willem Gunneman, boekingskantoor Willem Gunneman, prijs Willem Gunneman, Willem Gunneman boeken, Willem Gunneman huren, Willem Gunneman inhuren, Willem Gunneman kosten