036 848 11 21

Willem Bol boeken

Trendwatcher en mental coach Willem Bol is vooral bekend als deelnemer aan het NCRV-programma Showmasters. Daarnaast is hij producent van diverse programma’s en heeft hij veel ervaring met het geven van lezingen voor Nederlandse en Duitse bedrijven. U kunt Willem Bol bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Showmasters
Bol is afkomstig uit de bancaire wereld. Eind jaren tachtig werd hij bekend met zijn optreden als deelnemer aan de talentenquiz Showmasters van de NCRV. In deze quiz ging men op zoek naar nieuw presentatietalent en Bol werd tweede, waarna hij aan de slag ging als presentator en producent voor de NCRV en andere omroepen.

Bol produceerde onder andere televisieprogramma’s als Business Update, Leergeld, Computer Vision, Kijk op Wonen, Eigen Huis Goed Bekeken, RTL Geld en Wonen Extra. Vanaf 2001 is hij tevens uitvoerend producent van het internationale project Domino Day.

Als trendwatcher adviseert hij bovendien een aantal bedrijven op het gebied van management en brand awareness. Als mental coach is hij actief bij de raden van bestuur en directeuren van grote internationale bedrijven.

Bancaire sector
Zijn achtergrond in de bancaire sector maakt Bol tot een gedegen spreker over financiën en ondernemen in Europa. Daarnaast is hij bedreven in andere onderwerpen zoals nieuwe media, communicatie, managementvraagstukken, marketing en human resources. Ook weet hij het nodige van maatschappelijk verantwoord ondernemen en green management.

Tijdens zijn lezingen geeft Bol motto’s mee die lang doorwerken binnen bedrijven en die iedereen uitdagen tot grotere prestaties. Daarnaast zijn de presentaties en peptalks van Bol altijd resultaatgericht en bovendien vermakelijk.

Wilt u Willem Bol boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij koppelt zijn visie en zakelijkheid aan humor en succes. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Willem Bol boeken

Voor prijzen het inhuren van Willem Bol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Willem Bol, sprekersburo Willem Bol, boekingen Willem Bol, boekingskantoor Willem Bol, prijs Willem Bol, Willem Bol boeken, Willem Bol huren, Willem Bol inhuren, Willem Bol kosten