036 848 11 21

Wilko Terwijn boeken

Wilko Terwijn is een stand-up comedian die wordt gerekend tot de top van het Nederlandse comedycircuit. Daarnaast werkt hij als tekstschrijver en is hij creatief leider van het Comedy Café in Amsterdam. Met zij hoge grapdichtheid en zijn, bijna dagelijks, nieuw verschijnende materiaal, is hij de ideale comedian om in te huren voor uw evenement.

Comedy
Terwijn is een van de vaste krachten van de Comedy Explosion en speelt daarnaast in tal van theaters. Tevens is hij actief voor het Comedy Theater aan de Nes in Amsterdam.

Daarnaast is hij een veelgevraagd tekstschrijver voor televisieprogramma’s. Zo werkt hij mee aan programma’s voor Jörgen Rayman, Javier Guzman en Claudia de Breij. Daarnaast is hij betrokken bij programma’s als Ook dat nog. Op de radio is hij regelmatig te beluisteren bij KX Radio, BNN United en programma’s van Giel Beelen, Patrick Kicken en Rob Stenders.

Prijzen
De comedian heeft voor zijn werk tal van prijzen in de wacht gesleept en heeft op tal van prestigieuze festivals gestaan. Daarnaast verzorgde hij vijf Oudejaarsconferences en vijf solotheaterprogramma’s. Daarnaast begeleidt hij jonge talenten en is hij gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Wilt u Wilko Terwijn boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Wilko Terwijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Wilko Terwijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Wilko Terwijn, sprekersburo Wilko Terwijn, boekingen Wilko Terwijn, boekingskantoor Wilko Terwijn, prijs Wilko Terwijn, Wilko Terwijn boeken, Wilko Terwijn huren, Wilko Terwijn inhuren, Wilko Terwijn kosten