036 848 11 21

Wilfried Finkers boeken

Cabaretier Wilfried Finkers werd bekend met de voorstellingen van zijn broer Herman, waaraan hij voor zo’n veertig procent meeschreef en waarin hij bovendien zelf optrad. Daarnaast is Wilfried Finkers veel actief op congressen, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en dergelijke. Als spreker wordt hij erbij gehaald als er al genoeg zinnigs is gezegd over een onderwerp en er behoefte is aan een luchtig moment.

Schlemiel
Finkers studeerde biologie, maar al tijdens zijn studie probeerde hij het leven van anderen op een humoristische manier te bekijken. Vanaf 1987 trad Wilfried op in de cabaretvoorstellingen van zijn broer Herman. Vaak speelde hij de schlemiel. Bovendien leverde Finkers een aanzienlijk deel van het tekstmateriaal van de voorstellingen van zijn broer en regelde hij de techniek.

Toen Herman in 2000 noodgedwongen een tijd moest stoppen met optreden, ging Wilfried aan de slag bij het Rabotheater in Hengelo. Daarnaast ging hij meewerken aan voorstellingen van het duo Ernesto en Marcellino.

Droge humor
Wilfried Finkers staat bekend om zijn droge humor, een stijl die vooral bekend is van de shows van zijn oudere broer Herman. Als spreker is hij geschikt voor alle leeftijdscategorieën, wat vooral komt doordat zijn humor betrekkelijk tijdloos is.

U kunt Wilfried Finkers inhuren als komische noot tijdens een congres, lezing of seminar. Neem voor meer informatie over Wilfried Finkers contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Wilfried Finkers boeken

Voor prijzen het inhuren van Wilfried Finkers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Wilfried Finkers, sprekersburo Wilfried Finkers, boekingen Wilfried Finkers, boekingskantoor Wilfried Finkers, prijs Wilfried Finkers, Wilfried Finkers boeken, Wilfried Finkers huren, Wilfried Finkers inhuren, Wilfried Finkers kosten