036 848 11 21

Wendy van Dijk boeken

Presentatrice Wendy van Dik werd bekend met het programma Ushi en Van Dijk, waarin zijn als haar Japanse alter ego bekende Nederlanders en buitenlanders in de maling nam. Daarnaast presenteerde zij grote talentenjachten. Wendy van Dijk is beschikbaar als spreker en dagvoorzitter.

Danseres
Van Dijk had al van jongs af aan een passie voor dansen en acteren. Zij richtte zich aanvankelijk op een danscarrière en toerde met het ballet van Lee Towers het land door. Ook danste zij drie jaar lang in de Revue van André van Duin. Verder was zij te zien in een videoclip van wereldster Prince en maakte zij een wereldtournee met popster Haddaway.

Haar televisieloopbaan begon als assistente in de spelshow Wie ben ik?. Vervolgens ging zij programma’s als Boobytrap, Over de rooie, De broodje aap show, Love en Stuntmasters presenteren. Ook was zij op SBS6 te zien in de programma’s Het Duel, Ken ik Dit?, 15 Miljoen Mensen en Domino D-Day. Ook trok zij als presentatrice veel kijkers met het programma Hart in Aktie.

Daarnaast was haar programma Ushi & Van Dijk erg populair. Hierin verkleedde zij zichzelf als een Japanse journaliste en interviewde in die hoedanigheid tal van sterren, die niet doorhadden dat zij in de maling genomen werden.

In 2006 stapte Van Dijk over naar RTL, waar zij deelnam aan Dancing on Ice en de populaire talentenjachten Idols en X Factor ging presenteren. Later was zij ook de presentatrice van The Voice of Holland en The Voice Kids. Ook presenteerde zij programma’s als Heel Holland helpt, Wie ben ik? En Obese. Daarnaast was zij te zien in de humoristische shows Ushi & Dushi en Ushi & Loesie.

Bovendien was Van Dijk ook in diverse films en televisieseries te zien. Zo acteerde zij in Spangen, Baantjer en Moordvrouw. Op het witte doek was zij te zien in films als Science fiction, In Oranje, Liever verliefd, Alles is liefde en Ushi must marry.

Awards
Gedurende haar loopbaan heeft Van Dijk tal van prijzen gewonnen. Zo werd zij diverse malen uitgeroepen tot Televisievrouw van het jaar en in 2003 won zij een Gouden Televizier-Ring met Hart in Aktie. In 2002 had zij al een Rembrandt Award gekregen.

 

Wilt u Wendy van Dijk inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Wendy van Dijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Wendy van Dijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Wendy van Dijk, sprekersburo Wendy van Dijk, boekingen Wendy van Dijk, boekingskantoor Wendy van Dijk, prijs Wendy van Dijk, Wendy van Dijk boeken, Wendy van Dijk huren, Wendy van Dijk inhuren, Wendy van Dijk kosten