036 848 11 21

Vivian Reijs boeken

Vivian Reijs inhuren of boeken

Presentatietalent en inhoudelijke expertise: het is een combinatie van kwaliteiten die elke succesvolle spreker bezit. Gezondheidsdeskundige Vivian Reijs vormt hierop geen uitzondering, want als spreker vertelt zij moeiteloos en op fascinerende wijze over de manier waarop we gezonder kunnen leven. En concreet vertaald naar uw bedrijf: hoe u uw bedrijfskantine gezonder kunt maken.

Vivian Reijs boeken als gezondheidsdeskundige

In haar jeugd heeft Vivian Reijs te maken met overgewicht en ondervindt zij daarvan dagelijks de nadelige gevolgen. Al snel ontstaat een hevige interesse in alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Ze verslindt boeken over het onderwerp en weet haar overgewicht en gezondheidsklachten te overwinnen.

Ondertussen vindt ze tijd om een andere passie na te jagen: presenteren en televisiewerk. Ze volgt een studie aan de toneelschool en maakt als twintiger haar entree in de televisiewereld. Ze verwerft bekendheid als presentator van programma’s als Huizenjacht, Staatsloterij Show en Fix This Kitchen. Het onderwerp gezondheid laat tegelijkertijd haar niet los en regelmatig schuift ze aan als gezondheidsdeskundige bij goed bekeken shows zoals RTL Boulevard en Shownieuws.

Vivian Reijs inhuren als spreker of presentator

Gedurende haar carrière als succesvol presentator en televisiepersoonlijkheid, blijft Vivian Reijs zich ontwikkelen. Ze volgt cursussen zoals Orthomoleculaire voedingstherapeut, Hormoonbalans coach, Gewichtsconsulente en Kind- en voedingstherapeut en rondt deze allen met succes af. Haar toenemende status als gezondheidsdeskundige blijft niet onopgemerkt en steeds meer organisaties boeken haar als spreker voor seminars en congressen die over health en lifestyle gaan.

Met name haar lezing Viv’s 10 gouden regels is in het bedrijfsleven een groot succes. Hierin reikt ze mensen en organisaties 10 eenvoudige richtlijnen aan om over te stappen op gezonde voeding en direct een gezondere werkvloer te creëren. Het advies is bovendien op maat, want de gezondheidsdeskundige ontwikkelt een uniek actieplan voor de betreffende organisatie en voert hierbij een uitvoerige kantinecheck uit.

Dankzij haar ruime ervaring als presentatrice en televisiepersoonlijkheid, is Vivian Reijs ook te boeken als presentator of dagvoorzitter voor evenementen. Veel bedrijven willen haar inhuren vanwege haar vlotte presentatiestijl en grote expertise. Ze treedt als presentator niet alleen op tijdens gezondheidsgerelateerde congressen en seminars, maar is te boeken voor tal van verschillende bijeenkomsten.

Contact leggen met spreker Vivian Reijs

Wilt u Vivian Reijs inhuren als spreker om uw bedrijfskantine gezonder te maken of wilt u haar inhuren als presentatrice voor uw evenement? Via Sprekersbureau komt u snel in contact met deze deskundige persoonlijkheid.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Vivian Reijs boeken

Voor prijzen het inhuren van Vivian Reijs kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Vivian Reijs, sprekersburo Vivian Reijs, boekingen Vivian Reijs, boekingskantoor Vivian Reijs, prijs Vivian Reijs, Vivian Reijs boeken, Vivian Reijs huren, Vivian Reijs inhuren, Vivian Reijs kosten