036 848 11 21

Violet Falkenburg boeken

Journaliste Violet Falkenburg is bekend van tal van radio- televisieprogramma’s. Daarnaast verzorgt zij communicatietrainingen en is zij actief als coach. U kunt Violet Falkenburg inhuren als spreker en dagvoorzitter. Zij is bedreven in het voorzitten van congressen en het leiden van discussies.

Talenkennis
Falkenburg ging naar het gymnasium en volgde vervolgens een opleiding tot directiesecretaresse. Om haar talenkennis te verbeteren studeerde zij vervolgens in Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland.

In 1972 begon haar journalistieke carrière bij het weekblad Elsevier. Hierna maakte zij de overstap naar de televisie, waar zij redactrice werd bij het consumentenprogramma Hoe bestaat het?.

Rondom tien
Vervolgens ging zij het vermaarde discussieprogramma Rondom tien presenteren. Daarnaast was zij te zien in de serie Langs heilige huisjes. Ook presenteerde zij een tiental afleveringen van het programma C-majeur. Falkenburg was tevens presentatrice van tal van televisieprogramma’s bij de IKON, NOS, AVRO, Teleac, SBS 6, Omroep Gelderland en Omroep MAX.

Verder heeft Falkenburg op de radio programma’s als Adres onbekend en Ratel gepresenteerd. Verder verzorgde zij regelmatig de presentatie van het NOS-programma Met het oog op morgen. Falkenburg heeft daarnaast ook nog eens drie boeken gepubliceerd en schrijft een aantal columns.

Falkenburg is tevens een veelgevraagd congresleider en is regelmatig te vinden op seminars. Verder geeft zij communicatietrainingen en coacht zij mensen die in hun privéleven of professioneel zijn vastgelopen. Wilt u Violet Falkenburg inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Violet Falkenburg boeken

Voor prijzen het inhuren van Violet Falkenburg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Violet Falkenburg, sprekersburo Violet Falkenburg, boekingen Violet Falkenburg, boekingskantoor Violet Falkenburg, prijs Violet Falkenburg, Violet Falkenburg boeken, Violet Falkenburg huren, Violet Falkenburg inhuren, Violet Falkenburg kosten