036 848 11 21

Vincent Everts boeken

Vincent Everts is een van Nederlands bekendste trendwatchers. Kranten, tijdschriften, televisiezenders en radioprogramma’s kloppen regelmatig bij hem aan om hem zijn visie te vragen over nieuwe technologieën en innovaties. Met zijn grote passie voor vernieuwende technologische mogelijkheden en zijn deskundige mening is hij daarnaast een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

Visie
Everts studeerde politicologie en later bedrijfskunde. Beide studies hebben bijgedragen aan de manier waarop Everts tegen de maatschappij aankijkt en wat de rol van innovaties hierin is.

Jarenlang was Everts vaste columnist voor BNN Radio en voor dagblad De Telegraaf. Daarnaast is hij de oprichter van diverse bedrijven. Bovendien was hij betrokken bij het onderzoek naar het veelbesproken kilometerheffingsproject van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Daarnaast verzorgt hij in het binnen en buitenland lezingen over nieuwe technologieën. Everts, die zelf een aantal jaar in de Verenigde Staten heeft gewoond, geeft zijn presentaties zowel in het Nederlands als in het Engels.

Verbaasd
Ondanks zijn jarenlange ervaring kan Everts nog altijd oprecht verbaasd en verwonderd zijn als hij nieuwe ontwikkelingen in techniek en media bestudeert. Dit natuurlijke enthousiasme komt ook duidelijk naar voren in de lezingen van Everts, die mede daardoor zo aantrekkelijk zijn voor een groot publiek.

Wilt u Vincent Everts boeken als spreker of dagvoorzitter en alles horen over de laatste technologische ontwikkelingen? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Vincent Everts boeken

Voor prijzen het inhuren van Vincent Everts kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Vincent Everts, sprekersburo Vincent Everts, boekingen Vincent Everts, boekingskantoor Vincent Everts, prijs Vincent Everts, Vincent Everts boeken, Vincent Everts huren, Vincent Everts inhuren, Vincent Everts kosten