036 848 11 21

Viktor Brand boeken

Viktor Brand inhuren of boeken

Hij is sport-, woon- en showbizzdeskundige en weet als geen ander een ontspannen sfeer te creëren tijdens bijeenkomsten. We hebben het natuurlijk over Viktor Brand, de populaire Nederlandse presentator die zo vaak te bewonderen is op televisie. Daarnaast boeken veel bedrijven hem als spreker of dagvoorzitter voor hun zakelijke evenement.

Viktor Brand boeken als presentator of dagvoorzitter

Viktor Brand rolt al op jonge leeftijd het televisievak in als hij tijdens zijn studie op de sportredactie van RTL 4 belandt. Al snel wordt hij voor de camera gezet en presenteert hij Tennis Report. Later volgt de presentatie van andere sportprogramma’s als Formule 1 en Red Bull Air Race. Deze sportachtergrond zorgt ervoor dat veel organisaties hem willen inhuren als presentator of dagvoorzitter op sportgerelateerde evenementen.

Dat zijn interesses breder liggen dan sport alleen, bewijst hij met de presentatie van andere televisieprogramma’s. Holland’s Got Talent, Temptation Island en Verbouwers XXL; het zijn niet de minste namen waar de presentator bekendheid mee verwerft. Zijn ster in de televisiewereld is rijzende en dat betekent volop nieuwe kansen.

Spreker Viktor Brand inhuren voor congres of seminar

Zo’n kans volgt als hij wordt gevraagd als presentator van Shownieuws, een functie die hij jarenlang met veel plezier vervult. Televisiekijkend Nederland gaat houden van de sympathieke televisiepersoonlijkheid, die het dagelijks showbizznieuws met zoveel enthousiasme verslaat. Zijn reputatie als showbizzdeskundige snelt hem vooruit en steeds meer bedrijven boeken hem als presentator of dagvoorzitter tijdens uiteenlopende entertainmentevents.

Intussen blijft Viktor Brand zich doorontwikkelen en legt hij zich toe op andere specialismen. Zo presenteert hij met veel succes programma’s als VT Wonen en Huizenjacht, maar verkent hij ook andere terreinen met formules als Hoeveel Ben je Waard? en De Ideale Zaterdagavond. De presentatie van Mr. Frank Visser doet uitspraak en zijn deelname aan Wie is de Mol? doen zijn populariteit alleen maar verder stijgen.

Een onderscheidend element van Viktor Brand zijn presentatiestijl is zijn nimmer aflatende enthousiasme en vermogen om mensen snel op hun gemak te stellen. Als spreker voor grote groepen weet hij direct een prettige sfeer te creëren door zijn enthousiaste manier van presenteren. Organisaties die hem inhuren als dagvoorzitter of presentator, kunnen dan ook rekenen op een evenement dat deskundig wordt geleid.

Contact leggen met spreker Viktor Brand

Wilt u meer informatie aanvragen over het inhuren van Viktor Brand of wilt u deze populaire dagvoorzitter en presentator direct boeken? U doet het natuurlijk via Sprekersbureau. Neem vrijblijvend contact op met ons behulpzame team om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Viktor Brand boeken

Voor prijzen het inhuren van Viktor Brand kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Viktor Brand, sprekersburo Viktor Brand, boekingen Viktor Brand, boekingskantoor Viktor Brand, prijs Viktor Brand, Viktor Brand boeken, Viktor Brand huren, Viktor Brand inhuren, Viktor Brand kosten