036 848 11 21

Viggo Waas boeken

Cabaretier Viggo Waas werd bekend met zijn imitaties in het populaire VARA-programma Kopspijkers. Daarnaast is hij actief als programmamaker en zanger. U kunt Viggo Waas bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter.

NUHR
Viggo Waas was in zijn jeugd een begenadigd voetballer en ging in eerste instantie naar de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Hier zette hij zijn eerste stappen als cabaretier toen hij tijdens de lustrumviering optrad.

Sinds 1987 is hij verbonden aan het cabaretgezelschap Niet Uit Het Raam (NUHR), waar ook cabaretiers Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Eddie B. Wahr deel van uitmaken.

Vanaf 1998 werd Waas bekend door zijn optredens in het satirische programma Kopspijkers. Hij oogstte vooral veel lof met zijn imitaties van voetbalheld Johan Cruijff. Samen met zijn collega’s van het programma scoorde hij zelfs een nummer 1-hit met het nummer One Day Fly.

Acteur
Daarnaast werkt hij ook al jarenlang gestaag aan een zijn carrière als acteur. Hij speelde onder andere in series als Spangen, Flikken Maastricht en Rozengeur en Wodka-Lime. Ook was hij te zien in de bioscoopfilm Alles is Liefde en was hij betrokken bij de programma’s Dit was het nieuws, TV 7 en Vrienden van Van Zwieten.

 

Wilt u cabaretier Viggo Waas boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Viggo Waas boeken

Voor prijzen het inhuren van Viggo Waas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Viggo Waas, sprekersburo Viggo Waas, boekingen Viggo Waas, boekingskantoor Viggo Waas, prijs Viggo Waas, Viggo Waas boeken, Viggo Waas huren, Viggo Waas inhuren, Viggo Waas kosten