036 848 11 21

Victor Mids boeken

Victor Mids inhuren of boeken

Hij maakt furore met het AvroTros tv-programma Mindf*ck. ‘Geweldig om mee te maken’, zei koning Willem-Alexander over zijn ontmoeting met illusionist en arts Victor Mids (1987). De expert in ‘neuromagie’ laat zijn publiek balanceren op de grens van illusionisme en psychologie. Mids inhuren als spreker of dagvoorzitter zorgt altijd voor verwondering en verrassing.

Entertainer en illusionist Victor Mids

Hij was vier jaar oud toen hij zijn eerste goocheldoos cadeau kreeg. Daarmee was zijn passie een feit. Hij ontwikkelde unieke behendigheden en vond een geheel eigen stijl, waarin hij zijn vaardigheid als illusionist combineert met wetenschappelijke veronderstellingen en inzichten. Dat is waarom veel organisaties hem graag boeken voor uiteenlopende events.

De unieke combinatie van illusie en wetenschap is terug te voeren op zijn doktersgraad. Mids, een pseudoniem voor Middelkoop, rondde in 2013 zijn artsenopleiding af. De illusionist, spreker en presentator praktiseert niet als arts, maar gebruikt zijn kennis van onze zintuigen en hersenen ten behoeve van zijn magische acts. Als spreker, presentator of dagvoorzitter staat hij garant voor verbazing, verwondering en verwarring.

De ‘magische wetenschapper’ nam in 2009 deel aan het tv-programma De Nieuwe Uri Geller. Toen al viel zijn eigen frisse stijl, waarin veel plaats is voor neuropsychologische experimenten, op bij het publiek en zijn vakgenoten. Hij breekt in 2015 door bij het grote publiek met zijn eigen tv-programma Mindf*ck, dat wordt uitgezonden door de AVROTROS en hoge kijkcijfers haalt. In zijn boek Mindf*ck, 101 illusies en experimenten licht hij een tipje van de sluier op.

Ook u kunt Victor Mids inhuren voor uw event

U kunt Victor Mids boeken als entertainer tijdens bedrijfs- of personeelsbijeenkomsten, maar u kunt de populaire illusionist en arts ook inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij neemt uw publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van communicatie, psychologie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Zijn talenten als spreker en dagvoorzitter maken dat veel organisaties hem inhuren.

Contact leggen met Victor Mids

Ook u kunt Victor Mids inhuren als entertainer, spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres of events. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met Sprekersbureau. Wij zijn u graag van dienst met gedetailleerde informatie en kunnen deze vingervlugge spreker direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Victor Mids boeken

Voor prijzen het inhuren van Victor Mids kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Victor Mids, sprekersburo Victor Mids, boekingen Victor Mids, boekingskantoor Victor Mids, prijs Victor Mids, Victor Mids boeken, Victor Mids huren, Victor Mids inhuren, Victor Mids kosten