036 848 11 21

Victor Deconinck boeken

Journalist, presentator en onderwijsdeskundige Victor Deconinck is onder andere bekend van het dagelijkse actualiteitenprogramma 2 Vandaag. U kunt hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

Onderwijs
Deconinck startte zijn loopbaan in de dagbladjournalistiek. Vervolgens stapte hij over naar het onderwijs en studeerde hij orthopedagogiek, waardoor hij ook de onderwijswereld van dichtbij leerde kennen.

Hierop ging hij een aantal cursussen bij de TELEAC presenteren, waardoor hij ook bekend werd met de televisie. Na een korte periode bij NOVA en Studio Sport, stapte hij in 1994 over naar de TROS. Hier werd hij een van de presentatoren van het dagelijkse programma 2 Vandaag. Ook presenteerde hij bij TELEAC een aantal cursussen voor ondernemers. In 2008 stopte Deconinck met zijn carrière als presentator.

Lezingen
Met zijn onderwijservaring en ervaringen in de televisiewereld is Deconinck uitermate geschikt voor het geven van trainingen en het adviseren van organisaties. Ook is hij bedreven in het voorzitten van congressen en het leiden van discussies. Daarnaast verzorgt hij boeiende lezingen.

Wilt u Victor Deconick boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Victor Deconinck boeken

Voor prijzen het inhuren van Victor Deconinck kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Victor Deconinck, sprekersburo Victor Deconinck, boekingen Victor Deconinck, boekingskantoor Victor Deconinck, prijs Victor Deconinck, Victor Deconinck boeken, Victor Deconinck huren, Victor Deconinck inhuren, Victor Deconinck kosten