036 848 11 21

Valerio Zeno boeken

Televisiemaker Valerio Zeno is bekend van diverse spraakmakende televisieprogramma’s. Zo presenteerde hij Je zal het maar hebben en Proefkonijnen en was hij te zien in Try before you die. Valerio Zeno is te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

TMF
Zeno begon zijn televisiecarrière als cameraman. Hij volgde een spoedcursus bij het jongerenprogramma 6Pack van SBS6 en stapte vervolgens over naar TMF. Hier ging hij programma’s als Wakker worden met Valerio, Valerio in de sneeuw en Valerio’s datingshow presenteren. Daarnaast had hij in 2007 een van de hoofdrollen in de romantische komedie Alles is liefde.

In 2008 ging Zeno voor BNN werken. Hier was hij te zien in programma’s als Try before you die en Je zal het maar hebben. Ook presenteerde hij diverse malen de Nationale IQ Test. In de soapserie Onderweg Naar Morgen speelde hij de rol van David Selie.

In het programma Dennis vs. Valerio bond Zeno de strijdt aan in tal van wedstrijden met zijn BNN-collega Dennis Storm. Ook presenteerde het duo het programma Sterretje Gezocht.

Proefkonijnen
Verder was Zeno te zien in Ranking the Stars en als spelleider in het programma De Badgasten. Sinds 2011 presenteert hij samen met Storm het programma Proefkonijnen, waarin het tweetal op zoek gaat naar antwoorden op opzienbarende vragen.  Daarnaast is Zeno sinds 2012 te bewonderen als Zwarte Piet in het Sinterklaasjournaal. Vanaf 2013 verschijnt hij zo nu en dan ook als tafelheer in De Wereld Draait Door. Ook presenteert hij de quiz No Brainer.

 

Wilt u Valerio Zeno inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Valerio Zeno boeken

Voor prijzen het inhuren van Valerio Zeno kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Valerio Zeno, sprekersburo Valerio Zeno, boekingen Valerio Zeno, boekingskantoor Valerio Zeno, prijs Valerio Zeno, Valerio Zeno boeken, Valerio Zeno huren, Valerio Zeno inhuren, Valerio Zeno kosten