036 848 11 21

Vajèn van den Bosch boeken

Vajèn van den Bosch inhuren of boeken

Als jong meisje verrast ze in 2012 heel Nederland met een wervelend optreden bij The Voice Kids. Het is haar doorbraak bij het grote publiek, maar Vajèn van den Bosch is ook ruim daarvoor al actief als zangeres en actrice. Inmiddels heeft ze een veelzijdige carrière opgebouwd en willen steeds meer bedrijven haar inhuren als presentator voor entertainmentgerelateerde events.

Musicalster Vajèn van den Bosch boeken als spreker

Vajèn van den Bosch heeft altijd al affiniteit gehad met de wereld van show en entertainment. Op jonge leeftijd ontwikkelt ze zich als zangeres en actrice, wat op negenjarige leeftijd leidt tot een optreden in de musical The Sound of Music. Het zou zeker niet haar laatste performance zijn, want een jaar later speelt zij onder meer in Octopussy en Mary Poppins.

De snel opkomende musicalster bekroont haar veelbelovende carrièreverloop in 2011 met een hoofdrol in de populaire musical Droomvlucht. In de jaren erna volgen andere aansprekende namen zoals onder andere Shrek, Grease, Musicals in Concert en De gelaarsde kat.

Het is dankzij deze ervaringen dat ze als geen ander leert om zichzelf te presenteren voor een groot publiek. Een vaardigheid die haar later goed van pas komt als bedrijven haar willen boeken of inhuren als spreker of presentator.

Actrice Vajèn van den Bosch inhuren als presentator

In 2012 proeft Vajèn van den Bosch voor het eerst van de televisiewereld, wanneer ze deelneemt aan de populaire talentenjacht The Voice Kids. Ze schopt het ver, maar moet het uiteindelijk nipt afleggen in de finale. Twee jaar later zet ze haar eerste schreden buiten de zang- en musicalwereld als ze de rol van Juliette in de bekende jeugdserie Spangas aanneemt.

In 2016 volgt een optreden in de film Heart Beat en een rol in de nieuwe televisieserie Nieuwe Tijden. Het acteren is niet geheel nieuw voor haar, want al jarenlang is ze te boeken als stemactrice en verzorgt ze de stemmen van talloze karakters in films. Ice Age 4, Annie en Vaiana zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Vajèn van den Bosch is een uniek talent met een bijzondere stemvaardigheid en een grote podiumervaring. Organisaties kunnen haar inhuren als enthousiaste spreker of presentator voor een verscheidenheid aan evenementen. Haar specialisme ligt in de entertainmentwereld, maar vanwege haar brede bagage is ze op tal van manieren inzetbaar.

Contact leggen met Vajèn van den Bosch

Overweegt u Vajèn van den Bosch te boeken als spreker voor uw evenement of wilt u eerst meer weten over het inhuren van deze talentvolle presentator? Sprekersbureau stelt u graag op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden. In overleg bieden wij u altijd een oplossing op maat.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Vajèn van den Bosch boeken

Voor prijzen het inhuren van Vajèn van den Bosch kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Vajèn van den Bosch, sprekersburo Vajèn van den Bosch, boekingen Vajèn van den Bosch, boekingskantoor Vajèn van den Bosch, prijs Vajèn van den Bosch, Vajèn van den Bosch boeken, Vajèn van den Bosch huren, Vajèn van den Bosch inhuren, Vajèn van den Bosch kosten