036 848 11 21

Twan Huys boeken

Journalist Twan Huys, voormalig correspondent in de Verenigde Staten, is vooral bekend als bedenker en presentator van het spraakmakende interviewprogramma College Tour. Hij is onder meer te boeken als dagvoorzitter.

Nieuwsuur
Twan Huys begint zijn journalistieke carriere bij Stad Radio Amsterdam en de VARA. Van 1992 tot september 2010 is hij werkzaam voor het actualiteitenprogramma NOVA. Sinds 2010 is Huys een van de presentatoren van Nieuwsuur, de opvolger van NOVA. Hij is ook de bedenker en presentator van het televisieprogramma College Tour, dat sinds 2007 op Nederland 3 te zien is. In elke aflevering interviewt Huys samen met studenten een bekende persoon uit binnen- of buitenland.

Correspondent
Van 1999 tot januari 2007 is Twan Huys correspondent in de Verenigde Staten, waarvan vijf jaar in New York. Hij doet onder andere verslag van de presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York, en de oorlogen in Irak en Afghanistan. In 2005 baart hij opzien met exclusieve interviews met de Amerikaanse soldate Lynndie England, die betrokken was bij de misstanden in de Abu Ghraib-gevangenis in Irak, en met Joran van der Sloot. Huys heeft daarnaast diverse boeken gepubliceerd, onder andere over zijn correspondentschap en de stad New York.

Twan Huys is te boeken als discussieleider, interviewer en/of dagvoorzitter.

Twan Huys boeken

Voor prijzen het inhuren van Twan Huys kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Twan Huys, sprekersburo Twan Huys, boekingen Twan Huys, boekingskantoor Twan Huys, prijs Twan Huys, Twan Huys boeken, Twan Huys huren, Twan Huys inhuren, Twan Huys kosten