036 848 11 21

Tooske Ragas boeken

Zangeres en presentatrice Tooske Ragas-Breugen werd bekend als VJ bij TMF. Daarnaast presenteerde zij ook het populaire programma Idols. U kunt Tooske Ragas inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentator. Met haar flair en routine heeft zij zowel in binnen- als buitenland grote evenementen, gala’s en talentenjachten gepresenteerd.

Ragas trok na het behalen van haar gymnasiumdiploma de hele wereld over met het internationale theaterprogramma Up With People. Toen zij terugkeerde in Nederland ging zij vervolgens Engelse taal- en letterkunde studeren.

Idols
Al tijdens haar studie maakte zij deel uit van de close harmony-formatie Bogy Bogy, van het duo Bolland & Bolland. Nadat zij haar studie had afgerond ging zij aan de slag als VJ bij TMF en later bij MTV. Bij de muziekzenders was zij te zien met programma’s als Morning Call en Totally Tooske. Na een korte periode in de Verenigde Staten was zij vervolgens te zien als presentatrice van de populaire talentenjacht Idols.

In 2003 maakte Ragas haar debuut in een musical. Zij speelde in de voorstelling Drie Musketiers. Ook was zij gastvrouw tijdens de live-uitzending van de John Kraaykamp Musical Awards. Ook werkte zij mee aan de theatershow Musicals in Ahoy.

In 2004 stapte zij van RTL over naar de AVRO. Hier ging zij programma’s als Ticket en Help, ik word vader presenteren. Ook presenteerde zij het Televizier-Gala en andere grote live-shows.

Duitsland
Als actrice was Ragas te bewonderen in de speelfilm 06/05 van Theo van Gogh. Ook presenteerde zij de Duitse versie van Idols, Deutschland sucht den Superstar.

In 2006 ging Ragas voor SBS6 werken. Zij was te zien in programma’s als Je wordt bedankt!, Het beste idee van Nederland en De Nieuwe Uri Geller. Ook presenteerde zij Wie Ben Ik?, Gered, Huizenjacht en De ultieme woondroom.

Wilt u met Tooske Ragas een ervaren presentatrice in huis halen voor een lezing of groot evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tooske Ragas boeken

Voor prijzen het inhuren van Tooske Ragas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tooske Ragas, sprekersburo Tooske Ragas, boekingen Tooske Ragas, boekingskantoor Tooske Ragas, prijs Tooske Ragas, Tooske Ragas boeken, Tooske Ragas huren, Tooske Ragas inhuren, Tooske Ragas kosten