036 848 11 21

Tom van ’t Hek boeken

Tom van ’t Hek is een oud tophockeyer die wereldkampioen werd met Oranje. Daarnaast was hij bondscoach van de damesploeg. Verder is hij al sinds 1995 te horen als radiopresentator. U kunt Tom van ’t Hek inhuren als spreker en dagvoorzitter. Met zijn sportieve achtergrond, goede vocabulaire en brede maatschappelijke kennis geeft hij boeiende lezingen.

Nederlands elftal
Van ’t Hek maakte in 1976 zijn debuut voor het Nederlands elftal. In totaal zou hij tot maar liefst 221 interlands komen. Gedurende zijn imposante loopbaan werd hij twee keer Nederlands kampioen, twee keer Europees kampioen en wereldkampioen.

Nadat hij stopte als hockeyer ging hij aan de slag als huisarts. In 1994 kreeg hij echter de kans om bondscoach van de Nederlandse damesploeg te worden. Onder zijn leiding won Oranje onder andere zilver op het WK en brons op de Olympische Spelen in Sydney.

Radio
Al sinds 1995 werkt Van ’t Hek als presentator voor de radio. Hij presenteerde onder andere Het Hek van de Dam, Radio Tour de France en de zondagmiddageditie van NOS Langs de Lijn. In 2013 stapte Van ’t Hek over naar BNR Nieuwsradio, waar hij het ochtendprogramma De Ochtendspits ging presenteren.

Daarnaast werkt Van ’t Hek al jarenlang als dagvoorzitter, discussieleider en spreker. Wilt u Tom van ’t Hek boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tom van ’t Hek boeken

Voor prijzen het inhuren van Tom van ’t Hek kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tom van ’t Hek, sprekersburo Tom van ’t Hek, boekingen Tom van ’t Hek, boekingskantoor Tom van ’t Hek, prijs Tom van ’t Hek, Tom van ’t Hek boeken, Tom van ’t Hek huren, Tom van ’t Hek inhuren, Tom van ’t Hek kosten