036 848 11 21

Tom Sligting boeken

Tom Sligting is een stand-up comedian in hart en nieren en heeft met honderden shows in het hele land mensen aan het lachen gekregen. Daarnaast kunt u hem inhuren als spreker en dagvoorzitter. Tom Sligting schrijft optredens op maat en staat garant voor snelle, gevatte en actuele shows.

Bedrijfsleven
Sligting studeerde economie en was succesvol werkzaam in het bedrijfsleven. Hij werkte onder andere als trainer en was gespecialiseerd in marketingconcepten.

Na een aantal jaren besloot hij van de een op de andere dag echter het roer volledig om te gooien en aan de slag te gaan als stand-up comedian. Deze keuze bleek een schot in de roos. Inmiddels heeft Sligting honderden shows op zijn naam staan.

Show op maat
Mede door zijn achtergrond wordt hij veel ingehuurd door bedrijven en instellingen. Met shows die perfect op maat zijn gemaakt voor het betreffende evenement, is een optreden van Sligting altijd een succes. Hij heeft observaties over zaken en gebeurtenissen die op dat moment actueel zijn en kijkt met een aparte, verhelderende blik op de alledaagse dingen. De zaken die hij schetst zijn herkenbaar, maar tegelijkertijd hilarisch.

Door zijn ervaring met lezingen voor bedrijven en instelling, is Sligting tevens in staat om adviezen te geven en een bijeenkomst een bijzonder tintje te geven. Wilt u Tom Sligting boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tom Sligting boeken

Voor prijzen het inhuren van Tom Sligting kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tom Sligting, sprekersburo Tom Sligting, boekingen Tom Sligting, boekingskantoor Tom Sligting, prijs Tom Sligting, Tom Sligting boeken, Tom Sligting huren, Tom Sligting inhuren, Tom Sligting kosten