036 848 11 21

Tom Egbers boeken

Journalist en presentator Tom Egbers is al sinds jaar en dag een van de presentatoren van Studio Sport. Daarnaast wordt hij regelmatig ingehuurd als spreker, discussieleider en dagvoorzitter.

Studio Sport
Egbers studeerde af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en werkte vervolgens als freelancer voor Panorama, NRC Handelsblad en het NOS Journaal. In 1984 trad hij  vervolgens in dienst bij Studio Sport, het sportprogramma van de NOS.

Egbers maakte van 1990 tot 1992 een kleine uitstapje naar Veronica, waar hij Stop de Persen en de actualiteitenrubriek Nieuwslijn presenteerde, maar keerde vervolgens weer terug bij Studio Sport, waar hij vanaf dat moment presentator werd. Hij presenteerde in de loop der jaren tal van uitzendingen rond grote sportevenementen als het WK voetbal. Bovendien ging hij het muziekprogramma Tom & Herrie presenteren en werd hij presentator en verslaggever van het programma Andere Tijden Sport.

De Zwarte Meteoor
Naast zijn werk op televisie is Egbers actief als schrijver. Zo schreef hij in 1995 het boek De Zwarte Meteoor, over de Zuid-Afrikaanse voetballer Steve Mokone. Het boek werd in 2000 verfilmd. In 2002 publiceerde Egbers vervolgens het vervolg 12 gestolen jaren en in 2012 schreef Egbers het boek Rory Storm.

Verder is Egbers een deskundig dagvoorzitter en discussieleider. Ook houdt hij boeiende lezingen waarbij het de sport als metafoor gebruikt. Wilt u Tom Egbers inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tom Egbers boeken

Voor prijzen het inhuren van Tom Egbers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tom Egbers, sprekersburo Tom Egbers, boekingen Tom Egbers, boekingskantoor Tom Egbers, prijs Tom Egbers, Tom Egbers boeken, Tom Egbers huren, Tom Egbers inhuren, Tom Egbers kosten