036 848 11 21

Tom Coronel boeken

Autocoureur Tom Coronel racete in grote kampioenschappen over de hele wereld. Daarnaast is hij bekend als presentator van autoprogramma’s en bovendien een gedreven ondernemer. U kunt Tom Coronel inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij op boeiende wijze over zijn carrière in de autosport en over het ondernemerschap.

Tweeling
Het racen werd Tom Coronel en zijn tweelingbroer Tim, door hun vader met de paplepel ingegoten. Vanaf 1990 was Coronel actief in diverse raceklassen op het hoogste niveau. Zo kwam Coronel via kampioenschappen in Nederland en Duitsland in Azië terecht.

De coureur reed vijf jaar lang kampioenschappen in Japan. Zo was hij actief in de Japanse Formule 3, Het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3.

Bovendien is Coronel een gedreven ondernemen. In 2013 opende hij met Create2Fit zijn negende specialistische webwinkel. In het ondernemerschap ziet Coronel overeenkomsten met de racesport. Volgens de coureur is snelheid in de online business immers een belangrijk aspect. Daarnaast draait het volgens hem om risico’s nemen en inzet tonen. In 2011 verdiende Coronel de titel E-Commerceman van het Jaar.

Televisie
Op televisie was Coronel te zien in programma’s als AutoExperience. Daarnaast verscheen hij veelvuldig als analist op televisie tijdens Formule 1-races.

Bovendien is Coronel een veelgevraagd spreker. Hij vertelt graag over zijn autocarrière, het ondernemerschap en de overeenkomsten tussen deze twee disciplines. Wilt u Tom Coronel inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tom Coronel boeken

Voor prijzen het inhuren van Tom Coronel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tom Coronel, sprekersburo Tom Coronel, boekingen Tom Coronel, boekingskantoor Tom Coronel, prijs Tom Coronel, Tom Coronel boeken, Tom Coronel huren, Tom Coronel inhuren, Tom Coronel kosten