036 848 11 21

Tineke Rensen boeken

De succesvolle onderneemster Tineke Rensen reist door het land, om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij meer geld kunnen verdienen en hoe zij hun kapitaal kunnen behouden. U kunt Tineke Rensen inhuren als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen heeft zij het onder andere over ondernemersvaardigheden en geld-mindset.

Eigen onderneming
Rensen richtte met Umyak Buitensport BV haar eerste eigen bedrijf op. Met de onderneming organiseerde zij outdoor- en actieve vakanties. Na 22 jaar verkocht zij het bedrijf en kwam vervolgens aan het hoofd te staan van het bedrijf Powerevents.

Rensen volgde diverse cursussen bij de beste opleiders ter wereld en is sindsdien in staat iedereen te leren hoe met geld om te gaan. Volgens Rensen vertegenwoordigt geld voor iedereen een andere emotie. Zo staat het voor de een voor onafhankelijkheid, is het voor de ander een last en voor weer een andere persoon betekent het juist veiligheid.

Mindset
Tijdens haar lezingen heeft zij het over de emotie die bij geld hoort en waarom het de een lukt veel geld te verdienen en de ander juist niet. Ook praat zij over hoe men geld kan overhouden. Ook heeft zij het over een verkeerde financiële mindset, saboterende overtuigingen over geld en het leven in een wereld van excuses.

Wilt u Tineke Rensen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tineke Rensen boeken

Voor prijzen het inhuren van Tineke Rensen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tineke Rensen, sprekersburo Tineke Rensen, boekingen Tineke Rensen, boekingskantoor Tineke Rensen, prijs Tineke Rensen, Tineke Rensen boeken, Tineke Rensen huren, Tineke Rensen inhuren, Tineke Rensen kosten