036 848 11 21

Tim Douwsma boeken

Tim Douwsma inhuren of boeken

Van aspirerend zanger tot succesvol acteur en presentator; het is het inspirerende carrièrepad van Tim Douwsma. Deze Bekende Nederlander neemt op jonge leeftijd deel aan een talentenjacht voor zangers en groeit uit tot een geliefd televisiegezicht bij jonge doelgroepen. Daarnaast boeken veel bedrijven hem tegenwoordig als presentator voor verschillende soorten events.

Artiest Tim Douwsma inhuren als presentator

Al op jonge leeftijd blijkt Tim Douwsma gemaakt voor de entertainmentsector. Hij beëindigt zijn sportopleiding aan het CIOS omdat zijn zang- en acteerloopbaan voortvarend verlopen en werkt in de tussentijd ook geregeld als model. In 2007 breekt hij door en leert het grote publiek hem kennen als een van de populairste deelnemers van talentenshow So You Wanna Be a Popstar.

Het is precies de impuls die hij nodig heeft om zijn carrière definitief van de grond te krijgen. Met Wil je bij me blijven slapen brengt hij zijn eerste single uit en daarna volgen nog vele andere. Het muzikale succes blijkt ook goed voor zijn loopbaan als acteur, want in 2009 krijgt hij een rol in De Hel van ’63. Het vormt het startsein voor een veelbelovende carrière op televisie en als presentator.

Televisiepresentator Tim Douwsma boeken als spreker

Zijn eerste stappen als presentator zet hij een jaar later, als hij de presentatie van Tim op Tilt op Sterren.nl verzorgt. Daarnaast presenteert hij onder andere de Sterren.nl Awards en Karaoke Kids op kinderzender Zapp. Zijn talenten als spreker zorgen ervoor dat steeds meer organisaties hem willen inhuren om evenementen te presenteren.

Ook in de televisiewereld vallen de talenten van de presentator op. In 2014 gaat hij AVRO Junior Dance presenteren en in 2015 ontvangt hij van Televizier de prijs voor beste jeugdpresentator. Vanaf dat moment neemt zijn carrière als spreker op evenementen een vogelvlucht. Veel bedrijven boeken hem als presentator voor muziek- en entertainmentgerelateerde events en bijeenkomsten.

Ook op televisie gaat het Tim Douwsma voor de wind. In 2015 presenteert hij Cup Cake Cup bij de AVROTROS en in 2016 volgt The Next Boy/Girl Band bij SBS6. In hetzelfde jaar presenteert hij voor AVROTROS de ook talentenjacht New Musical Star. In 2017 willen meer organisaties dan ooit tevoren hem daarnaast inhuren als presentator van evenementen.

Contact leggen met spreker Tim Douwsma

Organiseert u een muzikaal evenement of een bijeenkomst met een jonge doelgroep? Dan is Tim Douwsma een van de beste sprekers die u kunt inhuren. Neem contact op met de specialisten van Sprekersbureau voor een offerte op maat of om direct te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Tim Douwsma boeken

Voor prijzen het inhuren van Tim Douwsma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tim Douwsma, sprekersburo Tim Douwsma, boekingen Tim Douwsma, boekingskantoor Tim Douwsma, prijs Tim Douwsma, Tim Douwsma boeken, Tim Douwsma huren, Tim Douwsma inhuren, Tim Douwsma kosten