036 848 11 21

Tim Coronel boeken

Tim Coronel inhuren of boeken

Lef, doorzettingsvermogen, tactisch inzicht. Eigenschappen waarmee je niet alleen in de topsport groot wordt, maar ook in het bedrijfsleven. Ze zijn de Nederlandse autocoureur Tim Coronel (1972) op het lijf geschreven. Als geen ander weet hij de link tussen sport enerzijds en de wereld van werk en ondernemerschap anderzijds te leggen. Dat maakt deze spreker aantrekkelijk om te boeken.

Tim Coronel geeft uw bijeenkomst vaart als spreker

Als autocoureur is Tim (Alfa) Coronel vooral bekend van de tourwagenracerij. Samen met zijn broer Tom behoort hij in die klasse tot de besten van Nederland. In 2003 werd hij Nederlands en Europees Kampioen in de Alfa 147 GTA Challenge. In 2005 schreef hij de Porsche GT3 Cup op zijn naam. De prijzenkast van deze getalenteerde spreker, presentator en dagvoorzitter is rijkelijk gevuld.

Tim Coronel is ook bekend als de ‘tweelingbroer van Tom’. Samen runnen ze als ondernemers een eigen kartcircuit in Huizen en lieten zij zich boeken voor een opvallend reclamespotje van een Nederlandse autoverzekeraar. Tim en Tom nemen sinds 2010 vrijwel jaarlijks deel aan de vermaarde Dakar-rally en coachen jonge coureurs in het Coronel Racing Team. Een droom van Tim is Dakar ooit af te leggen in een elektrische buggy.

Ook u kunt autocoureur Tim Coronel inhuren als spreker

Zijn eerste ervaring als spreker en presentator deed Tim Coronel op bij RTL. Voor deze omroep presenteerde hij het autoprogramma AutoXperience. Hij kreeg de smaak te pakken, zodat nu ook bedrijven en organisatie hem kunnen inhuren en boeken als bevlogen spreker die uit eigen ervaring weet te vertellen hoe cruciaal ambitie, lef en uithoudingsvermogen zijn om prestaties neer te zetten.

Tijdens zijn optredens als spreker, presentator en dagvoorzitter grijpt de coureur terug op zijn eigen sportcarrière én op zijn avontuurlijke ervaringen als ondernemer. Hij weet ook op een aanstekelijke manier te vertellen wat er komt kijken bij het coachen van jong talent. Hij weet zijn lezingen en optredens als presentator te doorspekken met een gezonde dosis humor en een gulle lach.

Contact leggen met presentator Tim Coronel

Wilt u meer weten over het inhuren of direct boeken van deze autocoureur en bekende Nederlander? Wilt u weten hoe hij als spreker of dagvoorzitter een bijzondere dimensie toevoegt aan uw congres, seminar of personeelsbijeenkomst? Neem contact op met Sprekersbureau. Wij informeren u graag gedetailleerd over de mogelijkheden en leggen voor u direct contact.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Tim Coronel boeken

Voor prijzen het inhuren van Tim Coronel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tim Coronel, sprekersburo Tim Coronel, boekingen Tim Coronel, boekingskantoor Tim Coronel, prijs Tim Coronel, Tim Coronel boeken, Tim Coronel huren, Tim Coronel inhuren, Tim Coronel kosten