036 848 11 21

Tijl Beckand boeken

Stand-up comedian, cabaretier en presentator Tijl Beckand is vooral bekend van het populaire improvisatieprogramma De Lama’s van BNN. Net als Ruben Nicolai was Beckand alle seizoenen dat het programma op de buis was, van de partij. Daarnaast is hij veel actief als presentator. Ook kunt u hem inhuren als spreker of dagvoorzitter.

De Lama’s
Beckand werd bekend met zijn soms hilarische improvisaties in het programma De Lama’s. Met dit programma won hij in 2006 de Gouden Televizier Ring. Daarnaast heeft hij al jaren zijn eigen productiebedrijf Night of Comedy. Hiermee produceert hij onder andere Laughing Matters en de theatertour van De Lama’s.

Verder was Beckand te zien als verslaggever in het satirische nieuwsprogramma De Nieuwste Show, waarin hij het sportnieuws verzorgde. Ook maakt hij samen met Ruben Nicolai en Ruben van der Meer, met wie hij samenwerkte voor De Lama’s, het programma Budget TV. Op dit programma volgde de theatertour Club Melchior. In 2009 was hij bovendien te zien in het BNN-programma Ranking the Stars.

Een jaar later was hij samen met Nicolai en Horace Cohen te bewonderen in het programma Gehaktdag, waarin hij met humoristische toespraken bekende Nederlanders op de hak nam. Ook verscheen hij zo nu en dan in het programma Voetbal International. Daarnaast was hij te zien in Echt Waar?! en de familieshow De Vriendenloterij: Holland’s Next Miljonair.

De Tiende van Tijl
Samen met Chantal Janzen presenteerde hij op RTL4 het programma De jongens tegen de meisjes. Daarnaast is hij sinds 2010 presentator van het programma De Tiende van Tijl. Hierin brengt hij het publiek op laagdrempelige wijze in contact met klassieke muziek. Ook is hij sinds 2013 te zien in De Grote Improvisatieshow.

 

Wilt u Tijl Beckand boeken als spreker of presentator? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tijl Beckand boeken

Voor prijzen het inhuren van Tijl Beckand kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tijl Beckand, sprekersburo Tijl Beckand, boekingen Tijl Beckand, boekingskantoor Tijl Beckand, prijs Tijl Beckand, Tijl Beckand boeken, Tijl Beckand huren, Tijl Beckand inhuren, Tijl Beckand kosten