036 848 11 21

Thomas Platzer boeken

De veelzijdige Thomas Platzer is een prijswinnend cabaretier en stand-up comedian en daarnaast ook nog een cartoonist, en R&D-ingenieur. Verder heeft hij praktijkervaring in innovatie, educatie en de creatieve industrie. Tevens is Thomas Platzer een begenadigd spreker en dagvoorzitter die u kunt inhuren voor lezingen en presentaties.

Cabaretier
Platzer is voornamelijk bekend als cabaretier. In 2006 deed hij voor het eerst mee aan het cabaretfestival Cameretten en haalde toen direct de halve finale. Een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award en in 2009 werd hij winnaar van Cabaretesk.

Daarnaast is hij veel actief als spreker. Luisteraars die een lezing van Platzer bijwonen zien een multidisciplinair talent dat gebruik weet te maken van het podium en als geen ander kans ziet om het publiek te betrekken en te activeren.

Presentatie op maat
Zijn presentaties kenmerken zich verder door veel beeldende voorbeelden en zitten vol met positieve energie. De specialiteit van Platzer is om een presentatie aan te passen aan de wensen van de klant.

Wilt u Thomas Platzer boeken als spreker of dagvoorzitter? Als u deze stand-up comedian in huis haalt bent u zeker van een kwalitatieve lezing die aansluit bij de wensen van uw organisatie. Neem voor meer informatie over Thomas Platzer contact op Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Thomas Platzer boeken

Voor prijzen het inhuren van Thomas Platzer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Thomas Platzer, sprekersburo Thomas Platzer, boekingen Thomas Platzer, boekingskantoor Thomas Platzer, prijs Thomas Platzer, Thomas Platzer boeken, Thomas Platzer huren, Thomas Platzer inhuren, Thomas Platzer kosten