036 848 11 21

Thijs Römer boeken

Thijs Römer is bekend van zijn acteerprestaties in films als Alles is Familie. Daarnaast speelde de telg uit de bekende toneelfamilie in tal van theatervoorstellingen en televisieseries. U kunt Thijs Römer bij Sprekersbureau.com onder andere boeken als spreker.

Familie
Thijs Römer heeft het acteren niet van een vreemde. Hij is de kleinzoon van Piet Römer die onder andere bekend is uit de serie Baantjer. Ook zijn vader, Peter Römer, is als acteur regisseur, producent en scenarioschrijver in de toneel- en televisiewereld. Ook de zus van Thijs, Nienke, is actrice.

Römer begon zijn carrière in 1999 in de toneelwereld. Hij speelde onder andere in stukken als De Zeven Deugden – Doolhof en Orestes. Een aantal jaar later was hij de medeoprichter van het toneelgezelschap Anette Speelt. Hiermee bracht hij onder meer de stukken Othello, Lucifer, De Perzen en Revuelutie op de planken. In 2012 stond hij in het theater met de voorstelling Cloaca en ook speelde hij twee weken lang in DeLaMar met de voorstelling The Normal Heart, een toneelhit uit New York.

Op televisie werkte Römer onder andere samen met Theo van Gogh. In 2002 speelde hij in Van Goghs Najib en Julia. Hierna volgden rollen in televisieseries als Hartslag, Meiden van De Wit, Moordvrouw en Grijpstra en De Gier. Ook speelde hij in de films Cool en Ter Ziele van Van Gogh. Met zijn rol in de laatste voltooide speelfilm van Van Gogh, 06/05, over de moord op Pim Fortuyn, won Römer een Gouden Kalf.

Rembrandt Award
In 2013 won hij opnieuw een prestigieuze prijs. Met zijn rol in Alles is Familie sleepte hij een Rembrandt Award in de wacht. Samen met zijn echtgenote Katja Schuurman speelt hij vanaf 2014 in de televisieserie Nieuwe Buren, een bewerking van het boek van Saskia Noort.

Wilt u Thijs Römer boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Thijs Römer boeken

Voor prijzen het inhuren van Thijs Römer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Thijs Römer, sprekersburo Thijs Römer, boekingen Thijs Römer, boekingskantoor Thijs Römer, prijs Thijs Römer, Thijs Römer boeken, Thijs Römer huren, Thijs Römer inhuren, Thijs Römer kosten