036 848 11 21

Tess Milne boeken

Tess Milne werd bekend als VJ bij TMF en werd uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland. U kunt Tess Milne inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

SpangaS
Milne begon haar mediacarrière met een stage bij Creative Connectors en speelde vervolgens in diverse commercials. Ook was zij te bewonderen in de televisieserie SpangaS.

In 2009 werd zij vervolgens presentatrice bij TMF. Zij presenteerde onder andere de TMF Game Awards en programma’s als Kijk dit nou!, TMF Fresh, TMF Dance en TMF Totally Summer on Tour.

In 2011 stapte Milne over naar MTV en ging hier het programma Money Makers presenteren. In het programma ging zij een dag op stap met mensen met de meest uiteenlopende beroepen. Ook presenteerde zij het programma MTV was here en ook maakte zij een serie over jeugdprostitutie in Brazilië.

Sterren Springen
Vanaf 2012 presenteerde Milne diverse programma’s voor Veronica. Zo was zij onder andere te zien in Casanova Bootcamp. Ook presenteerde zij bij SBS6 samen met Gerard Joling het populaire Sterren Springen op Zaterdag. Verder nam zij deel aan Expeditie Robinson en presenteerde zij, wederom met Joling, het programma Sterren dansen op het IJs.

Door het tijdschrift FHM, werd Milne in 2012 uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland.

Wilt u Tess Milne boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tess Milne boeken

Voor prijzen het inhuren van Tess Milne kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tess Milne, sprekersburo Tess Milne, boekingen Tess Milne, boekingskantoor Tess Milne, prijs Tess Milne, Tess Milne boeken, Tess Milne huren, Tess Milne inhuren, Tess Milne kosten