036 848 11 21

Tatjana Šimić boeken

Nederland leerde actrice, model en zangeres Tatjana Šimić kennen door haar vertolking van de wulpse Kees in de Flodder-films. Daarnaast heeft Šimić ook een serieuze en zakelijke kant. U kunt Tatjana Šimić inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Flodder
Šimić werd geboren in Kroatië, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar grote doorbraak kwam, toen regisseur Dick Maas haar de rol van de rondborstige blondine Kees gaf in de succesfilm Flodder. Na deze film volgden nog twee Flodder-films en een langlopende serie, waarin Šimić steevast een prominente rol vervulde.

Daarnaast streefde Šimić ook een muzikale carrière na. In 1987 bracht zij haar eerste nummer uit en haar tweede single Chica Cubana werd een regelrechte hit. Tatjana bracht hierna nog diverse platen uit. Daarnaast sierde Šimić op tal van kalenders en prijkte zij meerdere malen op de cover van het populaire mannenblad Playboy.

Dancing with the Stars
Op televisie was Šimić verder nog te bewonderen in Dancing with the Stars en Ranking the Stars. Ook was zij lid van de vakjury van het Nationaal songfestival. Samen met Patty Brard en Patricia Paay schitterde zij bovendien in de serie Diva’s Draaien Door. In het programma Wie kiest Tatjana? ging Šimić op zoek naar de ware liefde. Bovendien heeft de actrice ook een studentenkookboek uitgebracht.

 

Wilt u Tatjana Šimić boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tatjana Šimić boeken

Voor prijzen het inhuren van Tatjana Šimić kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tatjana Šimić, sprekersburo Tatjana Šimić, boekingen Tatjana Šimić, boekingskantoor Tatjana Šimić, prijs Tatjana Šimić, Tatjana Šimić boeken, Tatjana Šimić huren, Tatjana Šimić inhuren, Tatjana Šimić kosten