036 848 11 21

Tanja Jess boeken

Actrice en presentatrice Tanja Jess was de afgelopen jaren te zien in tal van films, televisieproducties en in het theater. Zo brak zij door in de soap Goede tijden, slechte tijden. Bij Sprekersbureau.com kunt u Tanja Jess inhuren als presentatrice.

Goede tijden, slechte tijden
Jess deed een theateropleiding en kreeg in 1997 vervolgens een vaste rol in de populaire soapserie Goede tijden, slechte tijden. Zij speelde drie jaar lang in de serie. In 2000 verliet zij GTST om in Bon Bini Beach de hoofdrol te vertolken.

Daarnaast speelde zij gastrollen in de politieserie Baantjer en de komedie Toen was geluk heel gewoon. Daarnaast speelde zij in series als SpangaS, Wolfseinde, Van God Los en Bloedverwanten.

Ook schitterde zij op het witte doek. Zo speelde zij in films als Shouf Shouf Habibi en Kees de Jongen. Ook was zij te bewonderen in Loenatik de Moevie, en Mijn Opa, de Bankrover.

Presentatrice
Ook heeft zij sinds haar vertrek uit Goede tijden, slechte tijden diverse programma’s gepresenteerd. Zo werkte zij als presentatrice voor Veronica en Canal+. Ook was zij te beluisteren met haar eigen programma op de zender 100% NL.

Wilt u Tanja Jess boeken als spreker of presentatrice? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tanja Jess boeken

Voor prijzen het inhuren van Tanja Jess kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tanja Jess, sprekersburo Tanja Jess, boekingen Tanja Jess, boekingskantoor Tanja Jess, prijs Tanja Jess, Tanja Jess boeken, Tanja Jess huren, Tanja Jess inhuren, Tanja Jess kosten