036 848 11 21

Tamara Brinkman boeken

De jonge actrice en presentatrice Tamara Brinkman is onder andere bekend van haar rol in Onderweg naar Morgen. U kunt haar inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Onderweg naar Morgen
Brinkman volgde een toneelopleiding en kreeg in 1997, nog voor zij deze studie had afgerond, een vaste rol in de populaire soapserie Onderweg naar Morgen. In 2001 werd zij vervolgens de stem van de kinderzender Nickelodeon en daarnaast speelde zij gastrollen in series als Samen, Costa! en Meiden van De Wit. Ook speelde zij de hoofdrol in de jeugdserie Het geheim van de Lindenborgh.

In 2004 werd Brinkman vervolgens sidekick van Ruud de Wild bij Radio 538. Vanaf 2006 presenteerde zij dagelijks haar eigen radioprogramma op Slam!FM.

Brinkman wilde zich echter meer richten op haar acteercarrière en ging ook meer televisieprogramma’s presenteren, onder andere voor Veronica en Nickelodeon.

In 2008 werd zij vervolgens een van de vaste gezichten van het reisprogramma RTL Travel. Het jaar daarop ging zij voor RTL5 het programma Bedrijf in beeld presenteren. Ook nam zij tijdelijk de rol van Charlie Fischer over in de soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Toneel
In 2010 stond Brinkman bovendien op het toneel in de tragikomedie Gevallen Engelen van de Britse toneelschrijver Noël Coward. In 2014 was zij bij Net5 te zien in de serie Fashion Planet.

Wilt u Tamara Brinkman boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Tamara Brinkman boeken

Voor prijzen het inhuren van Tamara Brinkman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Tamara Brinkman, sprekersburo Tamara Brinkman, boekingen Tamara Brinkman, boekingskantoor Tamara Brinkman, prijs Tamara Brinkman, Tamara Brinkman boeken, Tamara Brinkman huren, Tamara Brinkman inhuren, Tamara Brinkman kosten