036 848 11 21

Sylvie Meis boeken

Sylvie Meis wist maar haar sprankelde presentaties zowel het Duitse als het Nederlandse publiek voor zicht te winnen. U kunt Sylvie Meis bij Sprekersbureau inhuren als presentatrice en uw bijeenkomst van de nodig glamour voorzien.

Fotomodel
Meis wilde in haar jeugd fotomodel worden, maar besloot voorrang te geven aan haar educatie. Zij volgde een HBO-opleiding personeel en arbeid en werkte als pr-medewerkster.

Door castingbureaus werd zij echter steeds vaker ingezet als model en in 1999 brak zij door als presentatrice bij Fox Kids. Hier ging zij populaire kinderprogramma’s als Pokémon Flippo Update presenteren.
Bij het grote publiek werd zij echter bekend met haar rol in de serie Costa! Ook verscheen zij in de een videoclip van de Belgische band Clouseau en speelde zij in Goede tijden, slechte tijden.

Vervolgens ging Meis aan de slag als VJ. Ze werkte korte tijd voor MTV en stapte vervolgens over naar TMF. Hier ging zij programma’s als Model Facts en Babe Trap met Sylvie Meis presenteren. Gedurende deze periode werd zij door het mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw. Ook bracht zij in 2004 haar eigen sieradenlijn Pure by Sylvie op de markt.

Duitsland
Na haar huwelijk met haar toenmalige echtgenoot Rafael van der Vaart ging Meis zich weer meer op het modellenwerk richten. Nadat Van der Vaart voor HSV ging voetballen verhuisde het gezin naar Duitsland. Het duurde niet lang voor Meis ook hier op de televisie verschijnt als presentatrice van grote amusementsprogramma’s. Met haar spontane manier van Duitsland wist Meis bij onze oosterburen razend populair te worden. Zo won zij in 2012 de Beierse Televisieprijs.

In 2009 kwam Meis het nieuws door de krachtige manier waarop zij haar borstkanker wist te overwinnen.

Wilt u Sylvie Meis boeken als spreker, presentatrice of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sylvie Meis boeken

Voor prijzen het inhuren van Sylvie Meis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sylvie Meis, sprekersburo Sylvie Meis, boekingen Sylvie Meis, boekingskantoor Sylvie Meis, prijs Sylvie Meis, Sylvie Meis boeken, Sylvie Meis huren, Sylvie Meis inhuren, Sylvie Meis kosten