036 848 11 21

Sylvana Simons boeken

De flamboyante en uitgesproken presentatrice Sylvana Simons werd bekend als VJ bij TMF. Hierna presenteerde zij nog tal van radio- en televisieprogramma’s. U kunt Sylvana Simons inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Danseres
De in Suriname geboren Simons groeide op in Amsterdam en deed al op de lagere school aan klassiek en jazzballet. Vervolgens bezocht zij de balletacademie en daarnaast deed zij de kappersschool. Na haar opleidingen ging zij aan de slag als kapster en als danseres. Als danseres schitterde zij onder andere in het showballet van John de Mol en in de shows van 2 Brothers on the 4th Floor en CB Milton.

Gedurende deze tijd deed Simons ook modellenwerk en na een screentest werd zij aangenomen als VJ bij muziekzender TMF. Hier was zij van 1995 tot 1999 te bewonderen in tal van goed bekeken programma’s.

Na haar periode bij TMF ging Simons werken voor SBS6. Hier presenteerde zij onder andere het eerste seizoen van De Bus en ook was zij te zien in Sexquiz on the Beach.

RTL4
In 2000 verruilde Simons SBS voor RTL, waar zij te zien was in programma’s als Met man en macht, RTL Life, Dancing with the stars en De TV Makelaar. In 2009 volgde Simons Chazia Mourali op als presentatrice van de programma’s rond het medium Char.

Hierna ging Simons werken voor de NPS. Zij is regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Ook presenteert zij op Radio 6.

Wilt u Sylvana Simons boeken als spreker, presentatrice of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sylvana Simons boeken

Voor prijzen het inhuren van Sylvana Simons kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sylvana Simons, sprekersburo Sylvana Simons, boekingen Sylvana Simons, boekingskantoor Sylvana Simons, prijs Sylvana Simons, Sylvana Simons boeken, Sylvana Simons huren, Sylvana Simons inhuren, Sylvana Simons kosten