036 848 11 21

Sven Kockelmann boeken

Journalist en presentator Sven Kockelmann is bekend van programma’s als Oog in Oog, waarin hij op het scherpst van de snede gasten interviewt. U kunt Sven Kockelmann inhuren als spreker, presentator, interviewer of dagvoorzitter.

Kenmerk
Kockelmann studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en bemachtigde vervolgens een functie bij de VARA. Kort daarna stapte hij over naar de IKON, waar hij het informatieve programma Kenmerk ging presenteren.

In 1993 ging hij vervolgens voor de KRO werken, waar hij redacteur werd voor de programma’s Reporter en Brandpunt. Vervolgens ging hij aan de slag als presentator van het actualiteitenprogramma Netwerk. In 2006 was hij te zien in het politieke debatprogramma Recht door zee.

Tussen 2006 en 2010 was Kockelmann te zien in het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland op Nederland 1. Ook presenteerde hij dit programma tot 2013 op de radio.

Oog in Oog
Voor de zender Het Gesprek maakte hij tussen 2007 en 2010 een interviewprogramma. Vanaf 2010 was hij te bewonderen als de scherpe interviewer in het programma Oog in Oog. In 2014 ging hij samen met Eva Jinek het vergelijkbare interviewprogramma Een op Een presenteren.

 

Wilt u Sven Kockelmann boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sven Kockelmann boeken

Voor prijzen het inhuren van Sven Kockelmann kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sven Kockelmann, sprekersburo Sven Kockelmann, boekingen Sven Kockelmann, boekingskantoor Sven Kockelmann, prijs Sven Kockelmann, Sven Kockelmann boeken, Sven Kockelmann huren, Sven Kockelmann inhuren, Sven Kockelmann kosten