036 848 11 21

Suzanne de Jong boeken

Voormalig fotomodel Suzanne de Jong timmert de laatste jaren flink aan de weg als presentatrice van diverse televisieprogramma’s op Veronica. Daarnaast is zij ook actief als DJ. Ook kunt u haar boeken als presentator voor uw evenement.

Modellenwerk
De Jong volgde een vwo-opleiding en ging vervolgens een jaar backpacken in Australië. Vervolgens deed zij modellenwerk in Sydney, waarna zij terugkeerde naar Nederland om een studie communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam te volgen.

Tijdens haar studie bleef zij werken als fotomodel en werkte zij tevens achter de bar bij discotheek Sinners. In het laatste jaar van haar studie deed zij een screentest bij Veronica, waarna zij samen met Monique Spronk en Karlein Nolet het programma Veronica’s Mission Impossible ging presenteren.

De Grote Beurt
Vervolgens werd zij een van de vaste gezichten van Veronica en in die hoedanigheid presenteerde zij onder andere de filmspecials James Bond Casino en Pirates of the Caribbean: achter de schermen. Later presenteerde zij ook het autoprogramma Heels on Wheels en Funny Video’s. Ook was zij te zien in De Grote Beurt en het programma Fobiac!. Naast haar televisiewerkzaamheden is zij onder de naam DJ Suzie Cue, actief als DJ.

 

Wilt u Suzanne de Jong inhuren als presentator voor uw evenement? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Suzanne de Jong boeken

Voor prijzen het inhuren van Suzanne de Jong kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Suzanne de Jong, sprekersburo Suzanne de Jong, boekingen Suzanne de Jong, boekingskantoor Suzanne de Jong, prijs Suzanne de Jong, Suzanne de Jong boeken, Suzanne de Jong huren, Suzanne de Jong inhuren, Suzanne de Jong kosten