036 848 11 21

Suzanne Bosman boeken

Suzanne Bosman is journaliste en voormalig nieuwslezeres van RTL Nieuws.  Tegenwoordig is zij te horen op de radio en verschijnt zij als presentatrice van actualiteitenprogramma’s op Nederland 1. U kunt Bosman boeken als spreker, presentator, dagvoorzitter en discussieleider.

Journalistiek
Bosman studeerde enige tijd Nederlands en geschiedenis, maar stapte al snel over naar de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Tijdens een stage kwam zij bij de Wereldomroep terecht, waarna zij direct freelance aan de slag kon voor verschillende omroepen.

Vervolgens werd zij redacteur bij het radioprogramma Met het oog op morgen, waar zij later eindredacteur werd. Vervolgens ging zij ook actualiteiten- en achtergrondprogramma’s voor de NCRV, NOS en NPS presenteren. In 1995 werd Bosman de vaste presentator van het Radio 1 Journaal.

In 1999 stapte zij vervolgens over naar RTL, waar zij anchor werd van het RTL Nieuws. Tot 2013 presenteerde zij het Half Acht Nieuws. Daarnaast ging zij ook het discussieprogramma Nieuws aan Tafel presenteren.

EenVandaag
In 2014 keerde Bosman weer terug bij de publieke omroep. Ditmaal ging zijn voor de AVRO/TROS het programma EenVandaag op Radio 1 en Nederland 1 presenteren.

Wilt u Suzanne Bosman inhuren als spreker of presentator? De presentatrice heeft een brede maatschappelijke kennis en is zeer bedreven in het leiden van discussies. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Suzanne Bosman boeken

Voor prijzen het inhuren van Suzanne Bosman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Suzanne Bosman, sprekersburo Suzanne Bosman, boekingen Suzanne Bosman, boekingskantoor Suzanne Bosman, prijs Suzanne Bosman, Suzanne Bosman boeken, Suzanne Bosman huren, Suzanne Bosman inhuren, Suzanne Bosman kosten