036 848 11 21

Susan Blokhuis boeken

Journaliste Susan Blokhuis werd bekend als omroepster en als presentatrice van programma’s als Lijn 4 en Geld maakt Gelukkig. Met haar brede interesse en spontane karakter is zij een aanwinst voor elke bijeenkomst en daarom perfect geschikt als spreker en dagvoorzitter.

Omroepster
Blokhuis begon haar loopbaan in 1995 als omroepster bij de nieuwe breedbeeldzender TV Plus. Vervolgens ging zij ook voor de TROS werken, waar zij vier jaar lang het gezicht van zou zijn.

Geleidelijk aan ging zij ook steeds meer programma’s presenteren. Zo was zij te zien in Doe mee met de TROS en de dagelijkse talkshow Jouw Stijl. Vervolgens was zij te zien in programma’s als Blik op de weg, Businessclass, Ladies Only, Liefde Enzo, het Zwingpaleis, Tien voor taal, Sterrenslag, Waku Waku en Wie ben ik?. Ook had zij een gastrol in Baantjer.

In 1999 volgde Blokhuis voor RTL5 het BMW team JJ Motorsports in aanloop naar de Grand Prinx en voor TV Gelderland presenteerde zij Gelders Business Klimaat. Ook presenteerde zij op deze zender Gastronomisch Gelderland.

Lijn 4
Vanaf 2002 was Blokhuis bij SBS6 te bewonderen in Geld maakt Gelukkig, waarin zij Nederlanders interviewde over hun financiële gewoonten. In 2007 werd zij vervolgens de presentatrice van het live-ochtendprogramma Lijn 4. In 2011 presenteerde zij bij RLT4 Apotheek & Gezondheid TV Magazine. Bij SBS6 was zij dat jaar te zien in Natuurlijk lekker leven.

Blokhuis is daarnaast een veelgevraagd presentatrice tijdens gala’s bedrijfspresentaties, seminars en modeshows. Ook is zij regelmatig actief als spreker of dagvoorzitter? Wilt u Susan Blokhuis inhuren voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Susan Blokhuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Susan Blokhuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Susan Blokhuis, sprekersburo Susan Blokhuis, boekingen Susan Blokhuis, boekingskantoor Susan Blokhuis, prijs Susan Blokhuis, Susan Blokhuis boeken, Susan Blokhuis huren, Susan Blokhuis inhuren, Susan Blokhuis kosten