036 848 11 21

Stella Gommans boeken

De Limburgse Stella Gommans is ontzettend veelzijdig. Zij is onder andere actief als actrice, fotografe, producer en presentatrice. Daarnaast schrijft zij diverse columns en kunnen bedrijven en organisaties haar inhuren als presentatrice.

Dansen
Gommans volgde een balletopleiding bij Barry Stevens en Lucia Marthas, maar moest door lichamelijke ongemakken een succesvolle danscarrière aan zich voorbij laten gaan.

Daarom ging zij aan de slag als presentatrice. Zij was eerst te zien in Call TV en werd in 1999 ambassadeur en presentatrice van de Sponsorloterij. Ook ging zij de Sponsorbingoloterij presenteren en verzorgde zij programma’s als The Big Entertainment Quiz, TV Gek! en Bestemming Nederland. Ook was zij te zien in Jetsetters, House Vision, Puzzeltijd en The Taste of Life.

Actrice
Sinds 2011 presenteert zij samen met televisie-kok Rudolph van Veen het programma The Taste of Travel op themakanaal 24Kitchen. Gommans heeft daarnaast als actrice in verschillende series gespeeld. Zo was zij te bewonderen in Sam Sam en speelde zij een aantal maanden in Onderweg naar Morgen. Verder leent zij haar stem aan commercials en schrijft zij diverse columns. Daarnaast is zij ook nog eens actief als fotografe.

Wilt u Stella Gommans boeken als presentatrice? Neem  voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Stella Gommans boeken

Voor prijzen het inhuren van Stella Gommans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Stella Gommans, sprekersburo Stella Gommans, boekingen Stella Gommans, boekingskantoor Stella Gommans, prijs Stella Gommans, Stella Gommans boeken, Stella Gommans huren, Stella Gommans inhuren, Stella Gommans kosten