036 848 11 21

Sjimmy Bruijninckx boeken

Voormalig topmodel en televisiepresentatrice Sjimmy Bruijninckx was jarenlang het gezicht van het winkelketen C&A en is tegenwoordig vooral te bewonderen als presentatrice van diverse televisieprogramma’s. U kunt Sjimmy Bruijninckx boeken als spreker of dagvoorzitter.

Topmodel
Al op haar vijftiende begon Bruijninckx aan haar carrière als fotomodel. Ze werkte in Londen, New York en Milaan en was te bewonderen in tal van Nederlandse en buitenlandse bladen. Ook schitterde zij in reclames. Zo was Bruijninckx te zien in commercials van Coca Cola, Amstel, Sanex en Hi en zij werkte daarnaast mee aan videoclips, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s. Ook was zij jarenlang exclusief verbonden aan winkelketen C&A.

Presentatrice
Vanaf 2006 ging Bruijninckx bij de zender Tien aan de slag als presentatrice. Ze verzorgde onder andere het weerbericht en het programma Entertainment Live. Ook was zij bij SBS6 te zien als presentatrice van de Bavaria City Race en tevens ging zij voor deze zender drie keer per week het Shownieuws presenteren. Ook was zij te zien in programma’s als Namens Nederland en Huizenjacht.

 

Wilt Sjimmy Bruijninckx boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sjimmy Bruijninckx boeken

Voor prijzen het inhuren van Sjimmy Bruijninckx kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sjimmy Bruijninckx, sprekersburo Sjimmy Bruijninckx, boekingen Sjimmy Bruijninckx, boekingskantoor Sjimmy Bruijninckx, prijs Sjimmy Bruijninckx, Sjimmy Bruijninckx boeken, Sjimmy Bruijninckx huren, Sjimmy Bruijninckx inhuren, Sjimmy Bruijninckx kosten