036 848 11 21

Simone Walraven boeken

Radio- en televisiepresentatrice Simone Walraven is bekend van het legendarische popprogramma Countdown. Daarnaast is zij actief als journaliste en filmmaakster. Simone Walraven is te boeken als spreker en dagvoorzitter over journalistieke onderwerpen. Ook verzorgt zij de presentaties van live-evenementen.

Discjockey
De loopbaan van Walraven werd al op jonge leeftijd gelanceerd toen zij aan de slag ging als nieuwslezeres en discjockey op de Amsterdamse piratenzender Radio Decibel.

Op de televisie was Walraven voor het eerst te bewonderen als presentatrice van het programma Veronica’s Schoolplein. Bij Veronica ging zij meer programma’s presenteren op radio en televisie. Zo was zij te horen in meerdere nachtprogramma’s op de radio en presenteerde zij het succesvolle televisieprogramma Countdown. Walraven presenteerde ook de Engelstalige editie van Countdown, die in tal van Europese en Aziatische landen werd uitgezonden. Daarnaast schitterde zij met een hoofdrol in de bioscoopfilm Donna, Donna.

Filmmaker
Walraven ging vervolgens meer achter de schermen werken en studeerde tegelijkertijd geschiedenis. Zodoende ontwikkelde zij zich tot verteller en filmmaker. In 2008 maakte zij bijvoorbeeld de minidocumentaire The Unknown Poet over het verborgen poëtische talent van een taxichauffeur in Londen. Voor de uitreiking van de Clean Tech Media Awards maakte zij video’s naar aanleiding van songs over het milieu.

Daarnaast presenteert zij sinds 2009 de wekelijkse show ConneKXionsvan voor het internetstation KX Radio. In 2010 was zij bovendien te bewonderen als jurylid in het programma Popstars van SBS 6. Op Radio 2 presenteert zij sinds 2013 iedere vrijdag de latenightshow Simone’s Songlines.

Wilt u Simone Walraven inhuren als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u vrijblijvende contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Simone Walraven boeken

Voor prijzen het inhuren van Simone Walraven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Simone Walraven, sprekersburo Simone Walraven, boekingen Simone Walraven, boekingskantoor Simone Walraven, prijs Simone Walraven, Simone Walraven boeken, Simone Walraven huren, Simone Walraven inhuren, Simone Walraven kosten