036 848 11 21

Sebastiaan Labrie boeken

Sebastiaan Labrie is een veelzijdig acteur die bekend is van zijn rollen en presentaties in commerciële en maatschappelijke betrokken programma’s. U kunt Sebastiaan Labrie boeken als spreker en dagvoorzitter.

Theaterwetenschappen
Labrie studeerde theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar besloot vervolgens zijn hart te volgens en zich te richten op het opdoen van zoveel mogelijk levenservaring. Deze beslissing bleek later de basis te vormen voor zijn artistieke talenten.

Behalve zijn studie theaterwetenschappen heeft Labrie ook een toneelopleiding aan toneelschool De Trap in Amsterdam gevolgd. Daarnaast woonde Labrie drie jaar in New York en volgde hier een cameraopleiding.

Goede tijden, slechte tijden
Na zijn terugkeer in Nederland speelde hij twee jaar in de soap Onderweg Naar Morgen en presenteerde hij diverse kinderprogramma’s voor de NCRV. Ook maakte hij in eigen beheer korte filmpjes en schreef hij artikelen. Tussen 2003 en 2005 speelde hij in Goede tijden, slechte tijden.

Als presentator was Labrie te zien in het KRO-programma Holy Shit. Daarnaast was hij te zien in het NCRV-kinderprogramma BUYA. Samen met Floortje Dessing en Froukje Jansen was hij voor Omroep Llink te zien in het programma 3 op Reis. Ook presenteerde hij het programma De ConsuMinderman. In 2009 was hij bovendien een van de kandidaten in het AVRO-programma Wie is de Mol?.

 

Wilt u Sebastiaan Labrie inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sebastiaan Labrie boeken

Voor prijzen het inhuren van Sebastiaan Labrie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sebastiaan Labrie, sprekersburo Sebastiaan Labrie, boekingen Sebastiaan Labrie, boekingskantoor Sebastiaan Labrie, prijs Sebastiaan Labrie, Sebastiaan Labrie boeken, Sebastiaan Labrie huren, Sebastiaan Labrie inhuren, Sebastiaan Labrie kosten